Resultater fra China Masters 2023 – Efter 44 minutters duel, blev den regelmæssige månedlige deltager Gregoria besejret af An Se-youngs stedfortræder – Juara.net.
2 mins read

Resultater fra China Masters 2023 – Efter 44 minutters duel, blev den regelmæssige månedlige deltager Gregoria besejret af An Se-youngs stedfortræder – Juara.net.

An Se-young og Kim Ga-eun triumferer i deres første kamp ved China Masters 2023

Deputi An Se-young og Kim Ga-eun har sikret sig en sejr i deres første kamp ved China Masters 2023, hvor de besejrede de regelmæssige repræsentanter fra Taiwan, Gregoria Mariska Tunjung og Sung Shuo Yun.

Kampen fandt sted på Shenzhen Bay Gymnasium onsdag den 22. november 2023. Dette var ikke første gang, de to par stod over for hinanden på banen. De har tidligere mødtes i to kampe, hvor de delte pointene ligeligt med en score på 1-1. Deres seneste møde var ved Denmark Open 2023.

Kim Ga-eun tager føringen i første sæt

Kim tog straks føringen i begyndelsen af det første sæt. An Se-young, der er rangeret som den bedste kvindelige singlespiller i Sydkorea, scorede tre point i træk, før hendes modstander kunne svare igen med et enkelt point.

Men Ginseng-landets repræsentant mistede sin fordel ved det fjerde point. Sung formåede at udligne stillingen til 4-4, hvilket gav hende en frisk vind i sejlene til at modangribe.

Gregoria, den kvindelige singlespiller, der aldrig har vundet over den indonesiske repræsentant i tre kampe, fandt sig selv bagud mod Kim flere gange.

Kommentar fra forfatteren

“Forfatterens kommentar: Dette var en spændende kamp, der viste det høje niveau af konkurrence i kvindernes badminton. An Se-young og Kim Ga-eun demonstrerede deres dygtighed og beslutsomhed, hvilket resulterede i en velfortjent sejr.”

Konklusion

“Forfatterens konklusion: Med denne sejr har An Se-young og Kim Ga-eun sat en stærk præcedens for resten af China Masters 2023. Det bliver interessant at se, hvordan de vil præstere i de kommende kampe.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *