Axelsen triumferer i japansk turnering efter intens finalekamp
3 mins read

Axelsen triumferer i japansk turnering efter intens finalekamp

Viktor Axelsen triumferer ved Japan Masters

Den danske badmintonspiller, Viktor Axelsen, har en imponerende samling af trofæer. Søndag morgen dansk tid tilføjede han endnu et til samlingen, da han vandt Japan Masters i Kumamoto. Det var første gang denne turnering blev afholdt, og Axelsen skrev sig dermed ind i historiebøgerne som den første vinder nogensinde.

Axelsen besejrede den kinesiske spiller Shi Yuqi i to sæt med cifrene 22-20 og 21-17. Japan Masters er en Super 500-turnering, som er badmintonsportens tredjehøjeste turneringsniveau. Dette er Axelsens sjette turneringssejr i 2023.

## En hård kamp til det sidste

Axelsen, der er verdensetter, måtte kæmpe hårdt for sejren mod Shi Yuqi, der ligger nummer syv på verdensranglisten. Trods en skade, der holdt Axelsen ude i oktober og begyndelsen af november, formåede han at vinde over den velspillende kineser.

Kampen var præget af lange dueller og fysisk udmattelse. Men trods dette, var det Axelsen der kunne strække armene i vejret efter en lang og hård finale. Dette markerede hans comebackturnering som lidt af et triumftog.

## Fysikken blev testet

Andet sæt lignede første sæt på mange måder. Den ene lange duel afløste den anden, og det var tydeligt at se på de to spillere, at fysikken og formen blev testet. Men mod slutningen af sættet hev Axelsen et par utrolige slag frem, og krydret med lidt hjælp fra videodommer-systemet, slog Axelsen pludselig et afgørende hul ved stillingen 20-17. Herfra svigtede danskeren ikke, og han udnyttede sin første matchbold og vandt sættet 21-17 og dermed kampen i to sæt.

## Forfatterens kommentar

“Forfatterens navn”, forfatteren af webstedet, kommenterede på Axelsens sejr: “Axelsens præstation ved Japan Masters var intet mindre end imponerende. Trods en nylig skade formåede han at vinde over en af verdens bedste spillere og bevise, at han stadig er i topform.”

## Konklusion

Forfatteren af webstedet konkluderer: “Axelsen har endnu engang bevist, hvorfor han er verdens bedste badmintonspiller. Hans sejr ved Japan Masters er blot endnu et bevis på hans utrolige talent og viljestyrke. Det bliver spændende at følge ham i de kommende turneringer.”

I næste uge er Viktor Axelsen tilmeldt Super 750-turneringen China Masters i kinesiske Shenzhen. Sæsonens sidste helt store mål venter dog først i december, når sæsonfinalen bliver spillet fra den 13. til den 17. december i Hangzhou i Kina.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *