Kronprins Frederik deltog i badmintonspil under hemmeligt besøg, som fremgår af en video.
2 mins read

Kronprins Frederik deltog i badmintonspil under hemmeligt besøg, som fremgår af en video.

Kronprins Frederik deltog i badmintonspil under hemmeligt besøg, som fremgår af en video.

Kronprins Frederik tager del i badmintontræning

Regentens hemmelige besøg

Mens dronning Margrethe nyder sin ferie i det sydfranske, har kronprins Frederik overtaget rollen som regent. I denne periode har han blandt andet foretaget et hemmeligt besøg.

Kronprins Frederik besøger badmintonspillere

Kongehuset og Badminton Danmark delte fredag en video med kronprins Frederik, der besøgte Brøndby Hallen. Her forbereder de danske spillere sig til det kommende VM i badminton. Besøget var ikke planlagt i den kongelige kalender, så det var en glædelig overraskelse for spillerne at se kronprinsen, der er protektor for VM i badminton, komme forbi for at ønske dem held og lykke.

Kronprins Frederik i aktion på badmintonbanen

I videoen kan man se kronprins Frederik give den fuld gas på badmintonbanen. Han skrev følgende til videoen: “Brøndby Hallen var fyldt med både godt humør og intensitet, da jeg i dag, som protektor for VM i Badminton, overværede de sidste forberedelser blandt de danske spillere.”

Opbakning til de danske spillere

Kronprins Frederik udtrykte stor glæde ved at se og høre om spillernes forberedelser til verdensmesterskabet, der starter på mandag i Royal Arena i København. Han ønskede spillere og hele den danske trup held og lykke.

Forfatterens kommentar

“Det er altid en fornøjelse at se vores kongelige familie involvere sig og støtte op om vores nationale sportsgrene. Kronprins Frederiks besøg hos badmintonspillerne er et klart eksempel på dette engagement,” siger forfatteren af artiklen.

Konklusion

Forfatteren af artiklen konkluderer: “Kronprins Frederiks deltagelse og støtte til de danske badmintonspillere viser hans dedikation og interesse for sporten. Det er inspirerende at se, hvordan han bruger sin position til at motivere og opmuntre vores atleter.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *