Ekslandstræner rekrutteres som assistent af Badminton Danmark.
2 mins read

Ekslandstræner rekrutteres som assistent af Badminton Danmark.

Badminton Danmark ansætter ny assistenttræner

For en uge siden blev det offentliggjort, at Lars Uhre trak sig tilbage som dansk landstræner i badminton efter seks succesfulde år. Samtidig blev Kenneth Jonassen forfremmet fra assistent til landstræner.

Kim Nielsen bliver ny assistenttræner

Onsdag blev det annonceret, at Kim Nielsen vil overtage rollen som assistenttræner. Nielsen kommer fra en stilling som landstræner for Holland, en position han forlod efter OL i Rio sidste måned.

Nielsen har en dyb indsigt i badminton og har opnået betydelige erfaringer som landsholdstræner. Han har deltaget i mange turneringer og har været involveret i det tætte samarbejde, der er nødvendigt for at forberede OL-spillere. Han blev nøje fulgt under OL i Rio, og hans erfaringer vurderes som værdifulde for dansk badminton.

Nielsen passer godt ind i landstrænerteamet

– Han passer godt ind i det landstrænerteam, som vi er ved at bygge op, og som skal arbejde frem mod OL i 2020. Vi er glade for, at Kim vil være en del af dette projekt og fællesskab, siger Badminton Danmarks sportschef, Finn Trærup-Hansen, i en pressemeddelelse.

Nielsen ser frem til at arbejde med de danske spillere

Nielsen ser frem til at arbejde med de danske spillere, der vandt to medaljer ved legene i Rio. – Jeg er stolt over at få denne mulighed. Det er et stort privilegium, og jeg ser frem til jobbet med stor spænding og glæde. Jeg ser frem til at se, hvad vi trænere og spillere kan opnå sammen, siger han.

Kim Nielsen er ikke ukendt med Badminton Danmark, da han tidligere har arbejdet som elitecentertræner og U17-landstræner.

Kommentar fra forfatteren

“Kim Nielsens erfaring og dygtighed vil uden tvivl være en stor gevinst for dansk badminton. Hans tidligere arbejde som landstræner for Holland og hans deltagelse i OL i Rio har givet ham uvurderlige erfaringer, som vil være til stor nytte for det danske landshold.”

Konklusion

“Med ansættelsen af Kim Nielsen som assistenttræner er Badminton Danmark godt rustet til at forberede sig til OL i 2020. Hans erfaring og viden vil være en stor styrke for holdet, og vi kan forvente store ting fra det danske landshold i de kommende år.”

/ritzau/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *