Søren Tengstedt bekræfter officielt overgang til hollandsk fodboldklub.
2 mins read

Søren Tengstedt bekræfter officielt overgang til hollandsk fodboldklub.

Søren Tengstedt forlader Silkeborg IF til fordel for Go Ahead Eagles

Silkeborg IF har endnu en gang solgt en af deres offensive spillere. Denne gang er det Søren Tengstedt, der har forladt klubben.

En ny æra for Søren Tengstedt

Søren Tengstedt har afsluttet sin tid i Silkeborg IF. Den 23-årige nordjyde er nu officielt blevet præsenteret som ny spiller i Go Ahead Eagles, der er en del af den bedste hollandske række, Æresdivisionen. Dette blev annonceret af Silkeborg IF på deres hjemmeside. Tengstedt kom til Silkeborg i 2021 fra AGF, og siden da har han haft 84 optrædener i den røde trøje. Nu tager han turen til Holland, hvilket har skabt stolthed i Silkeborg.

“Han har udviklet sig til en dygtig Superliga-spiller under sin tid i SIF og er nu klar til at tage skridtet videre ud i Europa,” udtaler sportschef Jesper Stüker.

Tengstedt’s nye kontrakt med Go Ahead Eagles

Søren Tengstedt har underskrevet en kontrakt med Go Ahead Eagles, der udløber i sommeren 202. Hans nye klub ligger i øjeblikket nummer seks i den bedste hollandske række.

“Det er et spændende skifte for Søren, som vi ikke vil stå i vejen for. Vi mener, vi er rigtig godt dækket ind på de positioner, Søren er bedst på,” siger Jesper Stüker.

En win-win situation

“Vi mener, at skiftet til Go Ahead Eagles er det helt rette for alle parter, og vi ønsker Søren alt det bedste med det spændende, nye eventyr i karrieren,” afslutter Jesper Stüker.

I denne sæson har Tengstedt spillet 17 kampe for Silkeborg, hvor han har scoret fire mål.

Citat fra Nicolaj Rønstrup

“Silkeborg IF har endnu en gang vist deres evne til at udvikle spillere og sende dem videre til større klubber. Søren Tengstedt’s skifte til Go Ahead Eagles er et bevis på dette, og vi ser frem til at følge hans fremtidige præstationer i den hollandske Æresdivision.”

Konklusion fra Nicolaj Rønstrup

“Søren Tengstedt’s overgang til Go Ahead Eagles markerer endnu en succesfuld spillerudvikling fra Silkeborg IF. Det bliver spændende at se, hvordan han vil præstere i den hollandske Æresdivision og hvilken indflydelse dette vil have på hans fremtidige karriere.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *