Danmark kvalificerer sig til semifinalen i hold-VM.
2 mins read

Danmark kvalificerer sig til semifinalen i hold-VM.

Danmarks Badmintonlandshold Skrider Fremad ved VM

Det danske herrebadmintonlandshold fejrede torsdag endnu en triumf ved VM i badminton for hold. I kvartfinalen i Bangkok sikrede Danmark en overbevisende sejr over Sydkorea i turneringen, også kendt som Thomas Cup.

En Sikker Sejr

Danmark tog en solid 3-0 føring, da Hans-Kristian Vittinghus triumferede i sin herresinglekamp, hvilket gjorde de to sidste kampe overflødige. Danmark havde tidligere sikret sig førstepladsen i gruppe D med en sejr over Malaysia.

Næste Udfordring: Japan

I semifinalen står Danmark over for Japan, der besejrede Frankrig i kvartfinalen. Den første mand på banen for Danmark var Viktor Axelsen, den forsvarende verdensmester. Efter tre intense sæt og en nervepirrende afslutning, lykkedes det Axelsen at vinde over Sydkoreas Son Wan Ho med 21-14, 14-21, 22-20.

Udbygning af Føring

I den anden kamp stod doublen med Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding over for Sydkoreas Chung Eui Seok og Kim Dukyoung. Den danske duo triumferede i to sæt med 21-11, 21-19, hvilket udbyggede Danmarks samlede føring til 2-0.

Vittinghus’ Afgørende Kamp

Hans-Kristian Vittinghus skulle herefter i kamp i herresingle mod Lee Dong Keun. Vittinghus dominerede det første sæt, som han vandt med 21-8. Han mødte dog mere modstand i det andet sæt, som han tabte 15-21. I det tredje og afgørende sæt svigtede Vittinghus ikke og vandt med 21-17.

Afsluttende Kampe Ikke Nødvendige

Mathias Boe og Mathias Christiansen skulle have mødt Choi Solgyu og Kim Won Ho i herredouble, mens Jan Ø. Jørgensen skulle have spillet sidste kamp mod Heo Kwang Hee. Disse kampe viste sig dog ikke at være nødvendige. /ritzau/

Forfatterens Kommentar

“Dette er en stor sejr for det danske badmintonlandshold. Deres præstation ved VM viser, at de er et hold, der skal tages seriøst på den internationale scene,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion

Ifølge forfatteren af webstedet har det danske badmintonlandshold demonstreret deres styrke og dygtighed ved VM. Deres præstation lover godt for fremtidige kampe og turneringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *