Danmark forbliver dominerende inden for badminton i Europa ved at vinde EM-guld endnu en gang.
2 mins read

Danmark forbliver dominerende inden for badminton i Europa ved at vinde EM-guld endnu en gang.

Danmark vinder EM i badminton for blandede hold

Danmark sikrede sig søndag EM-titlen i badminton for blandede hold ved at besejre Tyskland i finalen. Holdet har imponeret gennem hele turneringen på hjemmebane og sikrede sig guldet med en overbevisende 3-0 sejr i finalen.

Det danske hold har nu vundet EM-titlen for blandede hold hele 17 gange, og finalen mod Tyskland var aldrig rigtig spændende. Efter de første tre kampe var det allerede afgjort, og mixeddoublen med Mathias Christiansen og Christinna Pedersen satte tonen i den første kamp. De besejrede det tyske par Isabel Herttrich og Mark Lamsfuss i to sæt med cifrene 21-12, 21-12.

Anders Antonsen, der for nylig blev dansk mester for tredje gang i træk, fortsatte den danske dominans ved at vinde sin kamp mod tyske Max Weisskirchen. Antonsen vandt første sæt 21-9 og andet sæt 21-12 og bragte Danmark foran 2-0.

Line Kjærsfeldt skulle herefter møde Yvonne Li i en kamp, der kunne sikre Danmark sejren. Kjærsfeldt holdt hovedet koldt og vandt første sæt 21-16. I andet sæt førte Kjærsfeldt stort med 11-2, men Li kom tilbage og reducerede til 17-19. Dog fejlede Li i afgørende øjeblik og sendte bolden ud af banen, hvilket sikrede Danmark guldet.

Med sejre i de tre første kampe var det ikke nødvendigt for Danmark at spille herredouble eller damedouble.

“Det var fint, som cifrene siger, så havde jeg styr på det. Det var megafedt at spille her på Frederiksberg,” sagde Anders Antonsen ifølge TV2 Sport efter sejren.

Konklusion: Danmark vandt EM i badminton for blandede hold efter en suveræn præstation på hjemmebane. Holdet vandt alle tre kampe i finalen mod Tyskland og sikrede sig dermed guldet for 17. gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *