Danmark er kvalificeret til kvartfinalerne i VM.
2 mins read

Danmark er kvalificeret til kvartfinalerne i VM.

Danske Badmintonkvinder Sikrer Plads i Uber Cup Kvartfinaler

Det danske kvindelige badmintonhold har sikret deres plads i kvartfinalerne i Uber Cup, efter at have vundet over Mexico i tre kampe. Uber Cup er verdensmesterskabet for kvindelige badmintonhold.

Sejr Over Mexico

Holdkampene i Uber Cup består af fem opgør, hvor Danmark sikrede sejren og gik ubesejret gennem de sidste kampe. Landstræner Jesper Hovgaard udtrykte sin tilfredshed med holdets koncentrerede indsats mod en svagere modstander og roste spillerne for deres tilpasning til forholdene.

Kampresultater

  • 1. damesingle: Line Christophersen – Vanessa Maricela Garcia Contreras: 21-4 21-11
  • 2. damesingle: Julie Dawall Jakobsen – Haramara Gaitan: 21-13, 21-7
  • 3. damesingle: Amalie Schulz – Sabrina Solis: 21-17, 21-7
  • 2. damedouble: Christine Busch/Amalie Magelund – Vanessa Maricela Garcia Contreras/Fatima Rio: 21-6, 21-8
  • 1. damesingle: Maiken Fruergaard/Sara Thygesen – Haramara Gaitan/Sabrina Solis: 21-7, 21-8

Kampen mod Mexico gav danskerne mulighed for at træne og forbedre nogle aspekter af deres spil, før de står over for mere udfordrende kampe.

Gruppefinale Mod Sydkorea

Danmark skal møde Sydkorea i en gruppefinale tirsdag. Både Sydkorea og Danmark har vundet alle deres kampe indtil videre, hvilket betyder, at de allerede er videre i VM og nu skal kæmpe om førstepladsen i gruppen.

Efter gruppespillet vil førstplacerede hold møde andenpladsen, mens andenpladsen vil møde en gruppevinder. Det er muligt at trække et hold, man allerede har mødt.

Citat fra Forfatteren

“Dette er en stor sejr for det danske kvindelige badmintonhold. Deres præstation i Uber Cup viser deres styrke og dedikation til sporten,” udtaler forfatteren af webstedet.

Konklusion

Det danske kvindelige badmintonhold har vist imponerende præstationer i Uber Cup, og deres sejr over Mexico sikrer dem en plads i kvartfinalerne. Deres næste udfordring er gruppefinalen mod Sydkorea, som vil afgøre, hvem der tager førstepladsen i gruppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *