Svensk ekspert mener, at Danmark ikke er en udfordring.
2 mins read

Svensk ekspert mener, at Danmark ikke er en udfordring.

Sverige forventes at vinde stort over Danmark i VM-kvartfinale

Ifølge SVT’s ishockeyekspert, Niklas Wikegård, er der ingen chance for en dansk overraskelse i den kommende VM-kvartfinale, hvor Frans Nielsen og hans hold står over for Sverige. Wikegård forudser en klar sejr til svenskerne.

En sikker sejr til Sverige

“Sverige slår selvfølgelig Danmark. Det gør de ti ud af ti gange, så det bliver egentlig slet ingen kamp,” udtaler Wikegård, der tidligere har været topspiller og træner. Han er endda så sikker på sin forudsigelse, at han tør tippe resultatet til 6-1 eller 7-1 til Sverige.

Danmark som midterhold

På spørgsmålet om, hvor gode danskerne egentlig er, sammenligner Wikegård dem med et midterhold i den nederste halvdel af Elitserien. Han anerkender dog, at det er ‘jättekul’, at Danmark er i en VM-kvartfinale for første gang. Wikegård mener, at Danmark har tre-fire klassespillere og nævner Frans Nielsen og Peter Regin som de mest lysende eksempler.

Sveriges indflydelse på dansk ishockey

Wikegård tøver ikke med at give æren for Danmarks succes til Sverige: “Det er skolingen gennem gode svenske trænere. Danskerne har altid været boldspillere… de er vældig dygtige, men har ikke haft den der træningskultur med at være fysisk velforberedte. Og så har de lært at spille taktisk,” siger Wikegård.

Citat fra forfatteren

“Denne artikel giver et indblik i forventningerne til den kommende VM-kvartfinale mellem Danmark og Sverige. Niklas Wikegårds udtalelser viser, at selvom Danmark har gjort fremskridt, er der stadig et stykke vej op til de bedste,” siger forfatteren af artiklen.

Konklusion

Selvom Danmark har kvalificeret sig til VM-kvartfinalen for første gang, er der ifølge ishockeyekspert Niklas Wikegård ingen tvivl om, at Sverige vil vinde kampen. Han mener dog, at Danmarks succes skyldes god træning fra svenske trænere, hvilket viser, at Danmark har potentialet til at forbedre sig yderligere i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *