COVID-19 testning udføres for spillere i weekendens RSL Final 4 | KMD
3 mins read

COVID-19 testning udføres for spillere i weekendens RSL Final 4 | KMD

COVID-19 påvirker afviklingen af RSL Final 4

Den danske badmintonturnering for klubber, RSL Final 4, har mærket konsekvenserne af coronavirussen. Udover at der er indført en række tiltag for tilskuerne, vil de deltagende spillere også blive testet for COVID-19.

Sikkerhed og tryghed er i fokus

Bo Jensen, direktør for Badminton Danmark, understreger vigtigheden af at skabe tryghed omkring afviklingen af RSL Final 4. Ved at teste alle spillere for COVID-19 inden turneringen, kan spillere, klubber, arrangører og tilskuere føle sig sikre på, at arrangementet er sikkert og trygt.

Nyt samarbejde med KMD og Qlife

It-virksomheden KMD og Qlife, der leverer test-medicinsk udstyr, er glade for det nye samarbejde. Christian Binggeli-Winter, direktør og chef for KMD’s enhed for data og analyse, ser frem til at bidrage i den usædvanlige situation med fokus på sikkerhed.

Coronatest med høj nøjagtighed

Thomas Warthoe, direktør i Qlife, forklarer, at de i forbindelse med coronakrisen har haft mulighed for at igangsætte COVID-19 test med en nøjagtighed, der er i overensstemmelse med de laboratorieundersøgelser, der udføres på hospitaler.

RSL Final 4 afholdes i Brøndby Hallen

Turneringen afholdes den 19. og 20. juni 2020 i Brøndby Hallen. Semifinalerne starter fredag, og de deltagende klubber er Skovshoved, Værløse, Højbjerg/ViaBiler og Solrød Strand. RSL Final 4 sendes direkte på TV 2 SPORT.

KMD og Qlife indgår aftale med Divisionsforeningen

KMD og Qlife har for nylig indgået en aftale med Divisionsforeningen om COVID-19-test af spillere og personale i 3F Superliga og NordicBet Liga.

Om KMD

KMD er Danmarks største it-virksomhed, der udvikler og leverer software- og serviceløsninger til både det offentlige og private erhvervsliv i Danmark og udvalgte segmenter i Skandinavien.

Om Qlife

Qlife er en dansk Health Tech virksomhed, der har til formål at revolutionere markedet for biomarkører i forbindelse med blodprøver ved at gøre det muligt at tage blodprøverne hjemme hos folk selv.

Citat fra forfatteren

“I disse usædvanlige tider er det vigtigt at sikre, at sportsbegivenheder kan afholdes sikkert og trygt. Samarbejdet mellem KMD, Qlife og Badminton Danmark er et godt eksempel på, hvordan teknologi kan bidrage til dette,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion fra forfatteren

Forfatteren af webstedet konkluderer: “COVID-19 har utvivlsomt påvirket sportsverdenen, men med de rette tiltag og samarbejder kan vi fortsat afholde spændende og sikre sportsbegivenheder. RSL Final 4 er et godt eksempel på dette.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *