China wins four gold medals at the Denmark Open Badminton Tournament.
2 mins read

China wins four gold medals at the Denmark Open Badminton Tournament.

China wins four gold medals at the Denmark Open Badminton Tournament.

Kinesiske badmintonspillere dominerer ved BWF Denmark Open

ODENSE, Danmark — Søndag blev en triumferende dag for kinesiske badmintonspillere, da de sikrede sig guldmedaljer i fire discipliner ved BWF Denmark Open.

Chen Yufei vinder kvindernes singlefinale

Chen Yufei, der var seedet som nummer tre, vandt overbevisende over Carolina Marin fra Spanien med sætcifrene 21-14, 21-19 i kvindernes singlefinale. Dette blev hendes anden titel i denne sæsons BWF-turneringer.

“Marin er virkelig god. Hun gav alt på banen, og det gjorde jeg også. Det var virkelig ærgerligt, at jeg tabte finalen her sidste år, og jeg er så glad for, at jeg faktisk vinder titlen denne gang,” udtalte Chen.

Weng Hongyang triumferer i herresingle

Hendes useedede landsmand, Weng Hongyang, sikrede sig sin første guldmedalje i BWF Super 750-turneringerne ved at besejre Malaysias Lee Zii Jia 21-12, 21-6 i herresinglefinalen.

“Selvfølgelig er jeg glad (for sejren), men der er flere kampe på vej (næste uge), og jeg vil være klar til at kæmpe for det også,” sagde Weng, der allerede har rettet sit fokus mod den kommende France Open.

Intens konkurrence i mixed double

Mixed double-finalen blev et intenst opgør mellem to kinesiske par, Feng Yanzhe/Huang Dongping og Zheng Siwei/Huang Yaqiong. Efter en 79 minutters hård kamp vandt det førstnævnte par over deres holdkammerater, de førsteseedede, med sætcifrene 16-21, 21-15, 26-24 efter at have reddet 5 matchbolde i tredje sæt.

Sejr til verdensmestre i kvindernes double

I kvindernes doublefinalen sejrede de regerende mestre og verdens nummer 1, Chen Qingchen/Jia Yifan fra Kina, over den japanske duo Chiharu Shida og Nami Matsuyama med sætcifrene 21-16, 21-13.

Malaysisk sejr i herredouble

I herredoublen vandt femteseedede Aaron Chia/Soh Wooi Yik fra Malaysia over Muhammad Shohibul Fikri/Bagas Maulana fra Indonesien med sætcifrene 21-13, 21-17 og fejrede deres første BWF World Tour-titel.

Citat fra webstedets forfatter

“Denne triumferende dag for kinesisk badminton vidner om landets fortsatte dominans inden for sporten. Det bliver spændende at se, om denne succes kan fortsætte ved de kommende turneringer,” udtaler forfatteren af webstedet.

Konklusion fra webstedets forfatter

“Med fire guldmedaljer ved BWF Denmark Open har Kina endnu engang bevist, at de er en magtfaktor inden for international badminton. Det bliver interessant at følge deres præstationer i de kommende turneringer,” konkluderer forfatteren af webstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *