PV Sindhu avancerer til semifinalerne i Denmark Open Super 750 Badminton-turneringen med en sejr i lige spil.
2 mins read

PV Sindhu avancerer til semifinalerne i Denmark Open Super 750 Badminton-turneringen med en sejr i lige spil.

PV Sindhu avancerer til semifinalerne i Denmark Open Super 750 Badminton-turneringen med en sejr i lige spil.

PV Sindhu avancerer til semifinalen i Denmark Open Super 750

Den indiske badmintonstjerne PV Sindhu sikrede sig fredag en plads i semifinalen ved 2023 Denmark Open Super 750 i Odense. Den dobbelte olympiske medaljevinder vandt komfortabelt over Thailands Supanida Katethong i to lige spil.

En stærk start for Katethong

Katethong startede stærkt ud med en 5-2 føring i det første spil, men Sindhu fandt hurtigt sin rytme. De to spillere udvekslede point, inden Sindhu trak fra og tog en 12-8 føring. Selvom hun havde overtaget, gav Sindhu nogle lette point væk til sin modstander, men gjorde nok til at vinde det første spil med 21-19.

Sindhu holder momentummet

Sindhu tog momentummet med ind i det andet spil og tog en 9-6 føring. Katethong reducerede Sindhus føring til et enkelt point, men ved stillingen 10-9 vandt Sindhu de næste seks point og tog pusten ud af Katethong.

Sindhu sikrer sejren

Efter dette tabte Sindhu kun tre point og sikrede sig en komfortabel 21-19, 21-12 sejr og dermed sin femte semifinaleplads på BWF-touren denne sæson.

Efter en sæson, der har været under Sindhus standard, har hun nu nået to semifinaler i træk efter at have nået de sidste fire i Finland Open sidste uge.

Sindhu møder gammel rival

Sindhu vil i semifinalen møde en gammel rival, Carolina Marin. Marin, som slog Sindhu i finalen ved OL 2016, slog Tai Tzu Ying i kvartfinalen.

Citat fra forfatteren

“Sindhus præstation ved Denmark Open Super 750 viser hendes utrolige talent og viljestyrke. Hendes sejr over Katethong er et tydeligt tegn på, at hun er tilbage i topform,” siger forfatteren af artiklen.

Konklusion fra forfatteren

“Med denne sejr har Sindhu bevist, at hun stadig er en af de bedste spillere på den internationale badmintonscene. Hendes næste kamp mod Marin vil uden tvivl være en spændende kamp at følge,” konkluderer forfatteren af artiklen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *