Badmintonklub påvirkes af aflysning af alle turneringer og mener, det er en overreaktion
2 mins read

Badmintonklub påvirkes af aflysning af alle turneringer og mener, det er en overreaktion

Samfundssind og konkurrenceaktiviteter i en tid med nedlukning

Vi befinder os i en kritisk situation, hvor tre millioner danskere lever i kommuner, der er underlagt nedlukning. Det er vores opfattelse, at det er et udtryk for samfundssind at begrænse socialt samvær og aflyse alle konkurrenceaktiviteter, understreger han og tilføjer:

– Klubberne har mulighed for at fastholde deres turneringer, hvis de ønsker det. Men det vil være en udfordring at kontrollere, hvilke spillere der kommer fra de nedlukkede kommuner. Og ranglisten, den suspenderer vi. Det står vi fast på.

Misforståelser omkring aflysning af aktiviteter

Der er opstået spørgsmål om, hvorvidt kommunikationen har fejlet, hvis klubberne og kredsformanden har opfattet det sådan, at alle aktiviteter skal aflyses.

– Kommunikation kan være en kompleks sag. Hvis klubberne mener, at turneringer kan afholdes på en sikker måde, som de kan stå inde for, har vi ikke beføjelse til at forhindre dem i det.

Ingen lighed med nedlukningen i Nordjylland

Tore Vilhelmsen mener ikke, at man kan sammenligne situationen med de syv nedlukkede nordjyske kommuner med den nuværende situation i landet. Denne gang er flere borgere og flere kommuner berørt.

– Vi står over for en helt anden situation nu i forhold til, hvor mange borgere der bliver berørt af en nedlukning – og en skævvridning af ranglisten. Jeg håber ikke, at klubbernes eneste fokus er, om en rangliste suspenderes eller ej, siger han.

Han forsikrer, at hovedbestyrelsen siden beslutningen har været i dialog for at sikre, at det er den rigtige vej at gå. Der arbejdes i øjeblikket på alternative datoer til turneringerne.

Citat fra forfatteren

“Forfatterens navn” udtaler: “I disse tider er det vigtigt at vise samfundssind og tage ansvar for hinandens sikkerhed. Vi må alle gøre vores del for at begrænse spredningen af virusset.”

Konklusion fra forfatteren

“Forfatterens navn” konkluderer: “Selvom det er en udfordrende tid, er det vigtigt at huske på, at vi alle har et ansvar for at begrænse spredningen af virusset. Det er vores håb, at klubberne vil tage dette ansvar alvorligt og handle i overensstemmelse med det.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *