Tidligere AGF-spiller skifter til ny norsk fodboldklub.
2 mins read

Tidligere AGF-spiller skifter til ny norsk fodboldklub.

Gustav Mogensen fortsætter fodboldkarrieren i Norge

Den unge danske fodboldspiller, Gustav Mogensen, vil fortsætte sin karriere i den norske anden division. Efter en halv sæson på leje hos Hødd, har Mogensen valgt at forlade Sarpsborg permanent.

Overgang til Ranheim

Mogensen, der tidligere har spillet for AGF og Brentford, har valgt at skifte til Ranheim, og ikke Hødd, som mange måske ville have forventet. Den 22-årige dansker har underskrevet en treårig kontrakt med Ranheim, hvilket betyder, at han vil være i Trondhjem-forstaden indtil mindst 2026.

Mogensens fremtidige planer

Mogensen er overbevist om, at skiftet til Ranheim er det rigtige for hans karriere på nuværende tidspunkt. Han mener, at klubbens spillestil vil hjælpe ham med at udnytte sine styrker som fodboldspiller. “Efter at have snakket med Kåre og Mikke er jeg overbevist om, at Ranheim er det rigtige skridt for mig i min karriere netop nu. Med den måde, som klubben ønsker at fremstå på banen, har jeg en vældig stor tro på, at jeg får mine styrker som fodboldspiller frem,” udtaler den unge angriber.

Ranheim sluttede den seneste sæson som nummer otte i den norske OBOS-Liga.

Forfatterens kommentar

“Forfatteren Mathias Blohm bemærker, “Gustav Mogensen har taget en vigtig beslutning for sin karriere. Skiftet til Ranheim kan være det springbræt, han har brug for at udvikle sig yderligere som fodboldspiller.”

Konklusion

Ifølge Mathias Blohm, “Gustav Mogensens skifte til Ranheim markerer et nyt kapitel i hans fodboldkarriere. Med en treårig kontrakt ser fremtiden lovende ud for den unge dansker i den norske anden division.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *