Axelsen gentagne gange rettede opmærksomheden mod en bestemt tilskuer.
2 mins read

Axelsen gentagne gange rettede opmærksomheden mod en bestemt tilskuer.

Dansk Badmintonspiller Gav Japansk Fan en Gave efter Kamp

Under kvartfinalen ved Japan Masters fredag morgen, blev TV 2 Sports kommentatorer, Dennis Bostrup og Jim Laugesen, overraskede over den danske verdensetter Viktor Axelsens adfærd. Axelsen begyndte pludselig at pege ud på publikum, når han vandt dueller, men det var uklart, hvem han pegede på.

Axelsen Pegede på en Fan

Axelsen forklarede senere, at han havde fået øjenkontakt med en fan i publikum. “Vi synes begge, det var grineren, og han sad med begge arme i vejret og heppede,” sagde Axelsen til TV 2 Sport. Han tilføjede, at de “vandt kampen sammen – selvfølgelig også med ‘PK’ (Henrik ‘PK’ Rohde, Axelsens træner).

Axelsen vs Christie: Kampresultater

  1. Første sæt: 15-21
  2. Andet sæt: 21-18
  3. Tredje sæt: 21-9

Efter at have tabt første sæt til Jonatan Christie, søgte Axelsen noget, der kunne pumpe energi ind i kroppen. Ifølge TV 2 Sports ekspert Jim Laugesen, er det ikke ualmindeligt for spillere at forsøge at finde et punkt i hallen, der kan skabe positiv energi.

Axelsen Gav Fan en Gave

Axelsen fortalte, at hans interaktion med fanen havde en positiv effekt på hans spil. Som tak gav han fanen en trøje efter kampen. I semifinalen vil Axelsen møde kvalifikationsspilleren Takuma Obayashi.

Citat fra Webstedets Forfatter

“Axelsens interaktion med fanen viser, hvor meget publikums støtte betyder for spillere. Det er en påmindelse om, at sport ikke kun handler om at vinde, men også om at skabe forbindelser og dele oplevelser,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion fra Webstedets Forfatter

“Denne hændelse viser Axelsens evne til at trække på publikums energi for at forbedre sit spil. Det er et bevis på hans professionalisme og hans evne til at håndtere presset i intense konkurrencer,” konkluderer forfatteren af webstedet.

Kampen kan ses på TV 2 Sport og TV 2 Play lørdag morgen kl. 7.30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *