Midt- og Vestjyllands Politi har afholdt det første danske politimesterskab i padel i Holstebro
3 mins read

Midt- og Vestjyllands Politi har afholdt det første danske politimesterskab i padel i Holstebro

Historisk politimesterskab i padel

For første gang nogensinde blev der afholdt danske politimesterskaber i padel. 142 politiansatte fra hele Danmark deltog i mesterskabet, som fandt sted i det vestjyske over to dage. Deltagerne repræsenterede størstedelen af landets politikredse og havde valgt at bruge et par fridage på at dyste mod hinanden i denne populære sport.

Arrangementet bag mesterskabet

Politiidrætsforeningerne i Holstebro og Viborg stod bag arrangementet, hvor omkring 175 kampe blev afviklet. Brian Højgaard, politiassistent i Midt- og Vestjyllands Politis centrale efterforskningsafdeling og bestyrelsesmedlem i Holstebro Politi Idrætsforening, udtalte: “Det har været et stort arbejde at få det arrangeret – også fordi det er første gang, og der ikke har været nogen erfaring at trække på. Men det har været sjovt, og når man så oplever, at folk roser det, og der ikke har været noget brok, så er det dejligt.”

Politiets aktive foreningsliv

Politiets arbejdsplads er kendt for sit rige foreningsliv, herunder mange lokale politiidrætsforeninger. Her mødes kollegaer på tværs om idrætsaktiviteter og deltager i eksterne begivenheder som løb. Derudover arrangerer de lokale politiidrætsforeninger stævner for deres medlemmer, og nu også nationale politimesterskaber i forskellige discipliner, herunder padel.

Alle ansatte kan deltage

Politiets idrætsforeninger er åbne for alle ansatte, ikke kun polititjenestefolk. Også jurister og andre civilt ansatte deltog i padelmesterskabet. Kine Staunsbjerg, kontorfuldmægtig i Politiets Administrative Center i Holstebro, udtalte: “Det er da mega fedt, at der er så mange initiativer og gode tilbud i idrætsforeningerne.”

Vinderne af mesterskabet

Kine Staunsbjerg og hendes makker vandt guldmedaljen i damerækken, mens et makkerpar fra Københavns Politi tog DM-guldet i eliterækken. Et hold fra lokalpolitiet i Viborg vandt finalesejren i A-rækken. Generalsekretær i Dansk Politiidrætsforbund Carsten Ekstrøm overrakte medaljerne til de glade vindere.

Nordiske politimesterskaber i padel

Til foråret vil Danmark være vært for de første nordiske politimesterskaber i padel. Et dansk landshold vil senere blive udtaget blandt politiets ansatte.

Kommentar fra forfatteren

“Dette mesterskab er et klart bevis på politiets engagement i at fremme sundhed og fællesskab blandt deres ansatte. Det er inspirerende at se så mange forskellige ansatte samles om sporten og dyste i en venskabelig atmosfære,” siger forfatteren af artiklen.

Konklusion

Det første danske politimesterskab i padel var en stor succes. Det fremhævede det stærke fællesskab og engagement i sundhed blandt politiets ansatte. Med de kommende nordiske mesterskaber ser fremtiden for politiets deltagelse i sporten lys ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *