Aktuel opdatering: Sådan ser badminton-VM-legenderne Flemming Delfs, Lene Køppen og Steen Skovgaard ud i dag.
2 mins read

Aktuel opdatering: Sådan ser badminton-VM-legenderne Flemming Delfs, Lene Køppen og Steen Skovgaard ud i dag.

Aktuel opdatering: Sådan ser badminton-VM-legenderne Flemming Delfs, Lene Køppen og Steen Skovgaard ud i dag.

Det danske hold dominerer ved VM i badminton

I år er VM i badminton fyldt med danske spillere, og tirsdag aften blev arenaen også fyldt med tidligere VM-vindere. Danmark er vært for dette års VM, der afholdes i Royal Arena i denne uge.

Danske spillere i fokus

Der er et stort antal danske spillere med i turneringen, herunder Viktor Axelsen, Mia Blichfeldt og Anders Antonsen for blot at nævne nogle få. Men tirsdag aften var Royal Arena også fyldt med danske VM-legender.

VM-legenderne aften

Tidligere vindere af VM var inviteret til “VM-legenderne aften” i Royal Arena. Dette blev afsløret af Badminton Danmark i et opslag. Legenderne talte blandt andre Peter Gade, Thomas Lund og Steen Fladberg.

De første danske VM-vindere

Blandt de mange danske VM-legender gemmer sig også to af de spillere, der var de første danskere til at sejre ved VM. Dette inkluderer stjernen Lene Køppen, der vandt det første officielle VM i 1977 i damesingle. Samme år vandt hun VM-guld i Mixed Double med makkeren Steen Skovgaard. Ved det første officielle VM markerede danske spillere sig enormt flot, da det også var en dansker, Flemming Delfs, der vandt herresingle.

VM fortsætter

VM i Badminton fortsætter helt frem til søndag den 27. august, hvor finalerne skal spilles. Det bliver spændende at følge, om en af de nuværende danske spillere kan gøre legenderne efter.

Citat fra forfatteren

“Forfatterens navn” udtaler: “Dette års VM i badminton er en fantastisk mulighed for at fejre og anerkende det talent og den dedikation, som de danske spillere har vist gennem årene. Det er en ære at være vært for denne begivenhed og at se så mange tidligere VM-vindere samlet på ét sted.”

Konklusion

“Forfatterens navn” konkluderer: “Med så mange talentfulde spillere i turneringen, er det ingen overraskelse, at Danmark har en stærk tilstedeværelse ved dette års VM i badminton. Det bliver spændende at se, om nogen af de nuværende spillere kan følge i fodsporene på de tidligere danske VM-vindere.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *