Tennis turneringen for Danmarksmesterskabet er begyndt tidligt ifølge Danmarks Idrætsforbund.
2 mins read

Tennis turneringen for Danmarksmesterskabet er begyndt tidligt ifølge Danmarks Idrætsforbund.

DM-ugen i Aalborg: En uge fyldt med spændende tennis

Den 19. juni blev DM-ugen i Aalborg skudt i gang med den første kamp i DM i tennis, hvor Christoffer Hjelm fra Skovbakken sendte den første serv afsted kl. 12. Dette markerede begyndelsen på en uge, hvor 218 danske mestre i 40 forskellige idrætsgrene skal findes.

DM-ugen: En mangfoldighed af sportsgrene

DM-ugen er en stor sportsbegivenhed, der hylder det bedste fra dansk eliteidræt. Over 200 DM-medaljesæt skal uddeles i løbet af ugen, der strækker sig fra den 21. til den 25. juni 2023. Begivenheden arrangeres af Danmarks Idrætsforbund (DIF) i tæt samarbejde med de mange forbund og værtsbyen Aalborg.

DM i tennis: En uge med toptennis

Tennis er en af de sportsgrene, der er i fokus under DM-ugen. Selvom de professionelle tennisspillere Holger Rune og Clara Tauson, der begge har haft stor international succes, ikke deltager ved DM i Aalborg, vil mange andre danske toptennisspillere være at finde på tennisanlægget i Aalborg Tennisklub.

Formanden for Dansk Tennis Forbund, Henrik Thorsøe Pedersen, udtaler: ”Vi glæder os rigtig meget til en uge med toptennis i Aalborg Tennisklub. Årets DM-felt er særdeles stærkt med flere spillere fra både damerne og herrernes landshold i Billie Jean King Cup og Davis Cup.”

Spillere at holde øje med

Blandt de spillere, man kan opleve ved DM i tennis, er Rebecca Munk Mortensen, Danmarks bedste junior og pt. nr. 26 på juniorverdensranglisten, Elmer Møller, et stortalent der netop har vundet ITF World Tennis Tour i Skovbakken, Sarafina O. Hansen, landsholdsspiller og fast del af Billie Jean King Cup-holdet, samt August Holmgren, fast Davis Cup-spiller og tidligere DM-vinder.

Citat fra forfatteren

“DM-ugen i Aalborg er en fantastisk mulighed for at opleve det bedste fra dansk eliteidræt. Med over 200 DM-medaljesæt på spil og 40 forskellige sportsgrene repræsenteret, er der noget for enhver sportsentusiast.”

Konklusion fra forfatteren

“DM-ugen i Aalborg er mere end bare en sportsbegivenhed. Det er en fejring af dansk eliteidræt og en mulighed for at opleve nogle af landets bedste atleter i aktion. Så uanset om du er til beachvolley, cykling, faldskærm, SUP, rally, golf, wakeboard eller tennis, er der noget for dig ved DM-ugen i Aalborg.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *