Lav tilskuertal ved VM i håndbold rapporteret af TV MIDTVEST.
2 mins read

Lav tilskuertal ved VM i håndbold rapporteret af TV MIDTVEST.

Arbejdsulykke på Roslev Skole

En alvorlig arbejdsulykke fandt sted fredag morgen på Roslev Skole i Salling. En 55-årig skolemedarbejder mistede kontrollen over en sneplov, hvilket resulterede i, at maskinens håndtag borede sig ind i hans lår. Dette er ifølge vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands politi, Andreas Bang.

Ulykkens forløb

Den 55-årige mand faldt af ukendte årsager bagover og ned ad en trappeskakt, mens han stadig holdt fast i fejemaskinen. “Det ene håndtag bliver presset ind i hans øverste del af lysken,” forklarer Anders Hansen, politikommissær i Midt- og Vestjyllands Politi.

Både ambulance og lægehelikopter blev tilkaldt til ulykkesstedet. Skolemedarbejderen er ikke i kritisk tilstand, men er blevet fløjet til hospitalet for at få fjernet håndtaget fra sneploven.

Skolens reaktion

Pia Storm, souschef på skolen, fortæller, at de har informeret eleverne om situationen for at skabe ro. “Vi regner med at følge op med børnene engang hen på dagen,” siger hun.

Politiet var på skolen fredag for at undersøge sagen, som de mener er en arbejdsulykke. Mandens familie er blevet informeret om ulykken, og Arbejdstilsynet har også været på skolen.

Citat fra webstedets forfatter

“Denne ulykke understreger vigtigheden af sikkerhed på arbejdspladsen, selv i situationer, der kan synes uskadelige. Vi håber på en hurtig bedring for den involverede medarbejder,” udtaler webstedets forfatter.

Konklusion fra webstedets forfatter

“Arbejdsulykker som denne er tragiske og minder os om, at vi altid skal være opmærksomme på vores sikkerhed på arbejdspladsen. Vi ønsker den skadede medarbejder en hurtig bedring og håber, at denne hændelse vil tjene som en påmindelse om vigtigheden af sikkerhedsforanstaltninger på arbejdspladsen,” konkluderer forfatteren af webstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *