Holger Runes tilbagevenden giver det danske landshold mulighed for at have store ambitioner.
2 mins read

Holger Runes tilbagevenden giver det danske landshold mulighed for at have store ambitioner.

Artikelens omskrivning:

Holger Rune: En stjerne på tennisbanen

Holger Rune, den danske tennisspiller, er kendt for sin hurtige tale, der matcher hans hæsblæsende tempo på tennisbanen. Dette blev for nylig bemærket af en amerikansk avis. Når DR Sporten spørger ham om hans tanker om at spille landskampe for det danske Davis Cup-hold mod Indien i den kommende weekend, har han meget at sige.

En hjemmekamp for Holger Rune

Holger Rune udtrykker stor entusiasme for at spille hjemme i Danmark. “Det er sindssygt fedt. Det er så længe siden, jeg har spillet hjemme i Danmark. Det bliver sindssygt fedt at spille foran alle de danske fans,” siger han. Hans sidste hjemmekamp var i 2018, da han som 14-årig spillede mod Egypten. Nu, som 19-årig, rangerer han som nummer ni på verdensranglisten.

En anderledes oplevelse

Holger Rune er vant til at spille alene i turneringer som det nyligt overståede Australian Open. Derfor ser han frem til et anderledes format på dansk grund i Hillerød. “Jeg elsker Danmark, som er et dejligt land, og jeg glæder mig til at spille i weekenden på en fantastisk bane for full house,” siger han. Han tilføjer, at han ikke ofte får chancen for at spille hjemme, men når muligheden byder sig, griber han den.

Holger Rune: Et once in a lifetime-talent

Davis Cup-kaptajn Frederik Løchte Nielsen er meget begejstret for Holger Rune. Han mener, at Holger Rune er et once in a lifetime-talent, der ville “forstærke alle landshold i hele verden”. Han siger, “Det er et kæmpe privilegie at have ham på holdet, og hans tilstedeværelse betyder, at vi kan have nogle store ambitioner.”

Konklusion

Holger Rune er en dygtig tennisspiller, der bidrager med godt humør og et højt spilniveau. Hans tilstedeværelse på det danske Davis Cup-hold er en stor fordel, og han er en inspiration for sine holdkammerater. Han går på banen fredag eftermiddag som den første mand i aktion for det danske Davis Cup-hold.

Citat fra forfatteren

“Det er helt vildt, så godt han spiller. Det er dagligdag for ham, men det er ikke dagligdag for os, så det er også fedt at være med og for drengene at opleve det niveau, der skal til for at være i top-ti i verden,” fortæller Frederik Løchte Nielsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *