Mors-Thy Håndbold tilføjer ligaprofil til holdet for at styrke deres præstationer.
2 mins read

Mors-Thy Håndbold tilføjer ligaprofil til holdet for at styrke deres præstationer.

Nichlas Hald skifter til Mors-Thy Håndbold

Mors-Thy Håndbolds trup får et nyt medlem i den kommende sæson. Nichlas Hald, en 26-årig venstre back, har underskrevet en kontrakt på to år og vil repræsentere de blå fra 1. juli 2024. Hald kommer fra Nordsjælland Håndbold, hvor han har været en nøglefigur i de seneste sæsoner.

Hald ser frem til nye udfordringer

Efter fire succesfulde år hos Nordsjælland Håndbold, ser Hald frem til en ny sportslig udfordring hos Mors-Thy Håndbold. Han er tiltrukket af klubbens lokale støtte og talentudvikling, som minder ham om hans tid i Nordsjælland Håndbold. Han er også imponeret over Mors-Thy Håndbolds præstationer i de seneste sæsoner, herunder deltagelse i slutspil og sejr i Final4.

Halds ambitioner med Mors-Thy Håndbold

Halds mål er at bidrage til Mors-Thy Håndbolds fortsatte succes. Han håber at være en del af holdet, der kontinuerligt når slutspillet og lejlighedsvis overrasker. Han er drevet af at få mest muligt ud af sine muligheder og ser frem til at fortsætte sin succes hos Mors-Thy Håndbold.

Cheftræner Niels Agesen byder Hald velkommen

Niels Agesen, cheftræner for Mors-Thy Håndbold, er begejstret for Halds tilføjelse til holdet. Han ser Hald som en alsidig spiller med uforløst potentiale, der passer godt ind i klubbens filosofi om at udvikle spillere, hold og klub. Agesen ser frem til at byde Hald velkommen i Mors-Thy Håndbold.

Kontrakt detaljer

Nichlas Hald og Mors-Thy Håndbold har indgået en kontrakt, der løber indtil 30. juni 2026.

FAKTA:

Nichlas Hald blev født den 25. januar 1997. Han måler 193 cm og vejer 102 kg. Hans tidligere klubber inkluderer HEI, SC Magdeburg, Odder Håndbold og Nordsjælland Håndbold.

Citat fra forfatteren

“Nichlas Halds skifte til Mors-Thy Håndbold er en spændende udvikling for dansk håndbold. Hans erfaring og talent vil utvivlsomt bidrage til holdets fortsatte succes.” – Mads O. Madsen

Konklusion fra forfatteren

“Med Nichlas Halds tilføjelse til truppen, ser fremtiden lys ud for Mors-Thy Håndbold. Vi ser frem til at følge hans bidrag til holdets præstationer i de kommende sæsoner.” – Mads O. Madsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *