Monaco overvejer at indgå en handel med West Ham efter kun 19 minutters fodbold.
2 mins read

Monaco overvejer at indgå en handel med West Ham efter kun 19 minutters fodbold.

Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Thilo Kehrer: Fra Paris til London og Måske til Monaco

I 2022 tog Thilo Kehrer springet fra Paris Saint-Germain til West Ham. Midtstopperen har sidenhen haft succes med at vinde Conference League i sin første sæson med den engelske klub. Han spillede en central rolle i både semifinalerne og finalen, hvilket resulterede i West Hams første betydningsfulde trofæ siden 1980.

Udfordringer i Premier League

Men Kehrers ophold i London har ikke været helt uden problemer. Han har kun fået 19 minutters spilletid i denne Premier League-sæson. I midterforsvaret er han blevet overhalet af Kurt Zouma, Konstantinos Mavropanos og Nayef Aguerd.

Potentiel Livline: Skifte til AS Monaco

Den 27-årige tysker kan dog få en chance for at genoplive sin karriere. Ifølge talkSPORT, er AS Monaco interesseret i at hente Kehrer, og forhandlingerne er allerede godt i gang. Hvis skiftet bliver en realitet, vil Kehrer gå til en klub, der aktuelt er nummer tre i Ligue 1.

West Hams Succesfulde Afslutning på 2023

West Ham har haft en stærk afslutning på 2023 med sejre over både Manchester United og Arsenal. Det ser ud til, at klubben vil ende blandt de syv bedste i Premier League, hvilket vil give adgang til en europæisk turnering i den kommende sæson.

Forfatterens Citat

“Thilo Kehrer’s karriere har været en rutsjebanetur, men med et potentiel skifte til Monaco kan han få chancen for at genoplive sin karriere,” siger forfatteren af artiklen.

Forfatterens Konklusion

Forfatteren konkluderer: “Uanset hvad fremtiden bringer for Kehrer, har hans tid i West Ham været betydningsfuld. Han har været med til at vinde klubbens første store trofæ i mange år, og selvom han ikke har fået meget spilletid i Premier League, har han stadig gjort en forskel.”

Du kan læse flere transferrygter i vores transfer live HER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *