Holger Rune bekræfter endelig sin træners navn efter stor forvirring.
2 mins read

Holger Rune bekræfter endelig sin træners navn efter stor forvirring.

Omskrivning af artiklen:

Trænerskifte for Holger Rune

Den danske tennisstjerne, Holger Rune, har endelig fået styr på sin trænersituation. Tidligere på måneden sagde han farvel til sin franske stjernetræner, Patrick Mouratoglou.

Lars Christensen vender tilbage som træner

Holger Runes mangeårige træner, Lars Christensen, er blevet valgt til at overtage posten som Runes træner. Dette er blevet bekræftet af Holger Runes manager og mor, Aneke Rune.

“Holger vil fremover blive trænet af Lars,” udtaler Aneke Rune til DR Sporten.

Holger Rune tabte skuffende i første runde ved US Open til spanske Roberto Carbellas Baena, der er nummer 60 på verdensranglisten. Ved denne turnering var Patrick Mouratoglou stadig hans træner. Efter turneringen annoncerede Rune dog, at samarbejdet med Mouratoglou var slut.

Lars Christensen træner Rune ved China Open

Lars Christensen vil første gang være at finde i Runes trænerboks igen ved ATP 500-turneringen China Open, der begynder den 28. september. Inden da skal Rune spille Davis Cup og Laver Cup.

“De har trænet rigtig godt siden vi kom hjem fra US Open, og deres første turnering sammen vil være i Beijing,” siger Aneke Rune.

Rune træner med tidligere topspiller

Holger Rune er i øjeblikket i Danmark, hvor han forbereder sig til de kommende Davis Cup-kampe mod Brasilien. I den forbindelse har den tidligere spanske topspiller Fernando Verdasco trænet med Rune.

“Verdasco var oppe mellem turneringer. De er gode venner, så det var hyggeligt. Og på længere sigt kan det være en mulighed at lave tilføjelser i teamet med en tidligere spiller,” udtaler Aneke Rune.

Forfatterens kommentar

“Forfatteren af denne artikel bemærker, at det er almindeligt at se tidligere topspillere som trænere i verdenstoppen. Den spanske verdenstoer Carlos Alcaraz har den tidligere spanske tennisstjerne Juan Carlos Ferrero som træner, mens Novak Djokovic har den tidligere Wimledon-vinder Goran Ivanišević i sin trænerstab.”

Forfatterens konklusion

“Forfatteren konkluderer, at Holger Runes trænerskifte kunne være en positiv ændring for hans karriere. Med Lars Christensen tilbage som træner og muligheden for at træne med tidligere topspillere, ser fremtiden lys ud for den unge danske tennisstjerne.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *