Holstebro Håndbold annoncerer vigtig nyhed.
2 mins read

Holstebro Håndbold annoncerer vigtig nyhed.

Elitepartnerskab i Holstebro Håndbold

Holstebro Håndbold har siden sin adskillelse fra TTH fortsat sin drift først i ligaen og senere i 1. division. Klubbens ambition har været at opbygge en organisation, økonomi og spillertrup, der er nødvendig for at drive en klub i den bedste række.

Udvidelse af talentudvikling

Nu er tiden inde til at udvide talentudviklingen og dermed forankre talentfødekæden til førsteholdet. Dette er blevet realiseret gennem et projekt kaldet Holstebro Håndbold Elite. Holstebro Håndbold er kendt for sit talentarbejde, som er klubbens DNA og grundlag for holdets fortsatte udvikling.

Nyt initiativ for kommende sæson

For den kommende sæson vil moderklubbens bedste U17 og U19 hold blive en del af Holstebro Håndbold under navnet Holstebro Håndbold Elite. Formålet er at skabe et stærkt og elitepræget håndboldmiljø for de mange unge talenter i Holstebro og omegn. Klubbens vision er at skabe et talentmiljø, hvor muligheden for at blive ligaspiller er reel og indenfor rækkevidde.

Ansvarlig for projektet

Holstebro Håndbolds direktør, Johnny Jensen, er ansvarlig for projektet, assisteret af en kompetent trænerstab. Søren Nørgaard, cheftræner for 1. division, er ansvarlig for trænerstaben og skal sikre en rød tråd fra U15P til førsteholdet i klubben.

Projektmål

Projektets mål er at sikre kvindeligahåndbold i Holstebro fremadrettet med lokale talenter, skabe Danmarks bedste talentudviklingsmiljø og have 6-7 talenter, der på sigt skal indgå i førsteholdstruppen.

Målgrupper

Målgruppen er ungdomsspillere fra det midt- og vestjyske samt spillere, der tidligere har søgt væk fra Holstebro. Det vigtige for dette nye initiativ er genkendelighed og bevidsthed om, hvad vi står for.

Citat fra forfatteren

“Med Holstebro Håndbold Elite ønsker vi at skabe et stærkt og elitepræget håndboldmiljø for de mange unge talenter i Holstebro og omegn. Vores vision er at skabe et talentmiljø, hvor udsigten til at blive ligaspiller er reel og indenfor rækkevidde.” – Mads O. Madsen

Konklusion

Holstebro Håndbold Elite er et ambitiøst projekt, der sigter mod at styrke talentudviklingen og sikre en stærk fremtid for kvindeligahåndbold i Holstebro. Med en solid organisation, kompetent trænerstab og klare mål er der lagt op til en spændende fremtid for klubben og dens unge talenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *