Ny direktør ansat i Danmarks Ishockey Union
2 mins read

Ny direktør ansat i Danmarks Ishockey Union

Ny direktør ansat i Danmarks Ishockey Union

Jonas Torines bliver ny direktør for Danmarks Ishockey Union

Den tidligere direktør for den svenske klub Timrå, Jonas Torines, er blevet udnævnt til direktør for Danmarks Ishockey Union (DIU), ifølge en pressemeddelelse udsendt af DIU tirsdag aften.

Torines’ baggrund og erfaring

Torines vil officielt tiltræde sin nye stilling den 1. september efter at have tilbragt de sidste tre år hos Timrå i Sverige. “Jonas har demonstreret sportslige og kommercielle resultater inden for vores sport, hvilket gør ham til en meget spændende og interessant kandidat for fremtiden inden for dansk ishockey,” udtaler Henrik Bach Nielsen, formand for Danmarks Ishockey Union.

Nielsen fremhæver også Torines’ erfaring med at samarbejde mellem ungdom og elite i Timrå.

“En stor ære”

47-årige Jonas Torines, der var med til at føre Timrå op i den bedste svenske ishockeyrække, udtrykker sin glæde og ære over at få mulighed for at arbejde med dansk ishockey. “Det er en stor ære for mig at blive tilbudt jobbet som direktør i DIU,” siger han.

Han ser frem til at samarbejde med alle klubberne, sine nye kolleger på kontoret og bestyrelsen for at videreudvikle de flotte resultater, som dansk ishockey har leveret de seneste mange år.

Skiftet fra Ulrik Larsen til Jonas Torines

I juni sidste år annoncerede DIU, at den mangeårige direktør Ulrik Larsen stoppede for at blive direktør for det VM-selskab, der skal lede Danmark frem mod værtskabet for VM 2025, som Danmark deler med Sverige. Kim Pedersen blev midlertidigt udnævnt til direktør, men han blev for nogle måneder siden hyret til et job som sportsdirektør hos Det Internationale Ishockeyforbund (IIHF).

Forfatterens kommentar

“Dette er en spændende udvikling for dansk ishockey. Med Torines’ erfaring og succes i Sverige kan vi forvente store ting for sporten i Danmark,” siger forfatteren af denne artikel.

Konklusion

Med Jonas Torines ved roret, ser fremtiden for dansk ishockey lovende ud. Hans erfaring og dokumenterede resultater i sporten gør ham til en stærk leder, der kan hjælpe med at videreudvikle og styrke dansk ishockey.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *