Danske badmintonspillere trækker sig fra verdensmesterskabet for hold
2 mins read

Danske badmintonspillere trækker sig fra verdensmesterskabet for hold

Danske badmintonspillere trækker sig fra verdensmesterskabet for hold

Badmintonlandsholdene går ind i VM med svækkede hold

Både det danske kvindelige og mandlige badmintonlandshold vil være svækket i deres kommende hold-VM. Dette skyldes afbud fra nogle af de stærkeste spillere på begge hold.

Afbud fra topnavne

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl, som udgør den stærke danske damedouble, har meldt afbud til kvindernes udgave af VM for hold, Uber Cup. På herresiden er Carsten Mogensen ude af Thomas Cup, som er herrernes version af turneringen. Afbuddene er begrundet i private årsager, ifølge en pressemeddelelse fra Badminton Danmark. For Christinna Pedersen skyldes afbuddet sygdom i den nærmeste familie.

Sportschefens reaktion

Sportschef Jens Meibom udtrykker ærgrelse over afbuddene. “Vi er rigtig ærgerlige over, at vi desværre ikke kan bringe Christinna og Kamilla i spil på Uber Cup-holdet, og det er selvfølgelig også et tab for vores Thomas Cup-hold, at Carsten ikke kommer med,” siger han. Han tilføjer dog, at der er forståelse for, at der lige nu er andre ting i spillernes liv, som vægter højere end badminton.

Erstatninger på plads

Som erstatning for de spillere, der har meldt afbud, er Alexandra Bøje og Anders Skaarup blevet udtaget. I Thomas Cup vil Danmark stille op som forsvarende mestre efter en triumf i 2016, hvor de slog Indonesien 3-2 i finalen.

Citat fra forfatteren

“Det er en stor udfordring for det danske badmintonlandshold at skulle stille op til VM uden nogle af deres stærkeste spillere. Det bliver interessant at se, hvordan de klarer sig under disse omstændigheder,” siger forfatteren af denne artikel.

Konklusion

Selvom det danske badmintonlandshold går ind til VM med svækkede hold, er der stadig stor optimisme og tro på, at de kan klare sig godt. Med erstatningsspillere som Alexandra Bøje og Anders Skaarup, der træder ind i stedet for de spillere, der har meldt afbud, er der stadig mulighed for at gøre en god figur i turneringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *