Danmark vinder obligatorisk kamp mod Frankrig efter en nervepirrende kamp.
3 mins read

Danmark vinder obligatorisk kamp mod Frankrig efter en nervepirrende kamp.

Danske Ishockeyspillere Sejrer Over Frankrig i Overtid

I en spændende kamp ved VM i ishockey, måtte det danske hold trække på overtid for at sikre en 4-3 sejr over Frankrig. Det afgørende mål blev leveret af tidligere NHL-spiller Patrick Russell i powerplay efter lidt over et minut ind i overtiden.

En Kamp med Flere Vendepunkter

Danmark startede stærkt ud og førte kampen to gange, men formåede ikke at fastholde føringen. Af de fire danske mål blev tre scoret i overtal, hvilket indikerer holdets udfordringer i fuldtallige situationer.

Den danske NHL-stjerne Nikolaj Ehlers anerkender, at holdets præstation kunne have været bedre. “En sejr er man altid glad for. Men det var ikke kønt derude. Men Frankrig er ikke et dårligt hold. De har gode spillere, og det viste de i dag. De spillede en god kamp,” udtalte Ehlers til TV 2 Sport efter kampen.

Sejren og Dens Betydning

Med sejren i overtid får Danmark to point, hvilket bringer deres samlede pointtal op på fem, efter de lørdag slog Ungarn med 3-1 i VM-åbneren. Men trods sejren udtrykte Patrick Russell en smule skuffelse: “Vi havde muligheden for at tage tre point. Selvfølgelig kan det vise sig sindssygt vigtigt, at vi trods alt vandt i overtid. Men det er en lille skuffelse, fordi vi ikke spillede op til vores bedste. Vi kan meget bedre.”

Det Franske Comeback

Efter at have scoret to mål i VM-åbneren mod Ungarn, leverede NHL-spilleren Nikolaj Ehlers igen en stærk præstation ved at score kampens første mål. Men franskmændene gav ikke op og formåede at lave et comeback i anden periode.

En Tæt Kamp til Slut

Selvom Danmark formåede at tage føringen igen, var det Frankrig der dominerede spillet. Kampen måtte ud i overtid, hvor Patrick Russell sikrede den danske sejr med et afgørende mål.

Forfatterens Kommentar

“Forfatterens navn” kommenterer på kampen: “Selvom det danske hold formåede at vinde, viser kampen tydeligt, at der er plads til forbedring. Det bliver spændende at se, hvordan holdet vil præstere i de kommende kampe.”

Konklusion

På trods af en udfordrende kamp mod Frankrig, formåede det danske ishockeyhold at sikre en sejr i overtid. Med denne sejr har Danmark nu fem point i VM-turneringen. Holdet får nu en hviledag, inden de tirsdag møder Østrig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *