Viktor Axelsen modtager endnu en udmærkelse, rapporterer TV 2 Fyn.
1 min read

Viktor Axelsen modtager endnu en udmærkelse, rapporterer TV 2 Fyn.

Viktor Axelsen kåret som Årets Badmintonspiller

Badmintonspilleren Viktor Axelsen har igen modtaget titlen som Årets Badmintonspiller. Afstemningen blev bidraget af fans, journalister, badmintonkolleger, cheflandstræneren, Team Danmark, Danmarks Idrætsforbund og TV 2 Sport.

Axelsen modtog flertallet af stemmerne

Axelsen modtog flertallet af stemmerne, hvilket gjorde ham til det oplagte valg. Dette kommer efter et succesfuldt år, hvor han vandt syv individuelle titler, herunder det prestigefyldte OL-guld i Tokyo.

Anerkendelser og priser i 2021

Den 28-årige badmintonspiller blev også hædret som årets herrespiller af Det Internationale Badmintonforbund (BWF) i slutningen af 2021. Han sluttede året som nummer et på verdensranglisten.

“Jeg er super glad for igen at modtage prisen som Årets Badmintonspiller. Tusind tak til alle, som har stemt på mig. Det betyder virkelig meget for mig,” udtaler Viktor Axelsen.

Prisuddeling ved DM-finalerne

Prisen for Årets Badmintonspiller uddeles traditionelt i forbindelse med DM-finalerne. Dog vil Axelsen ikke være tilmeldt i år.

Webstedets forfatters kommentar

“Viktor Axelsen har haft et fantastisk år og hans præstationer taler for sig selv. Han er en sand mester på banen og hans dedikation til sporten er beundringsværdig,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion

Forfatteren af webstedet konkluderer: “Viktor Axelsen fortjener fuldt ud titlen som Årets Badmintonspiller. Hans præstationer i 2021 har været intet mindre end imponerende, og vi ser frem til at følge hans karriere i de kommende år.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *