Danmark blev slået ud i kvartfinalen ved de Olympiske Lege.
2 mins read

Danmark blev slået ud i kvartfinalen ved de Olympiske Lege.

Danmarks OL-eventyr i ishockey slutter med kvartfinalenederlag til Rusland

Det danske herrelandshold i ishockey led et nederlag på 1-3 til Rusland i kvartfinalen ved vinter-OL, hvilket betyder, at Danmark nu er ude af legene i Beijing.

En historisk kamp med esbjergenseren Emil Kristensen

Esbjergenseren Emil Kristensen var med fra start, da Danmark spillede denne kvartfinale mod Rusland, en kamp der af mange er blevet udråbt til at være den største i dansk ishockeys historie.

En tæt kamp til det sidste

Danmark gjorde kvartfinalen mod Rusland spændende til det sidste, men måtte efter en hård kamp erkende et nederlag på 1-3. Dette markerer enden på dansk ishockeys OL-eventyr.

Endestationen for Heinz Ehlers’ tropper

Kvartfinalen blev endestationen for Heinz Ehlers’ tropper, der tabte 1-3 til Rusland efter en indædt, men forgæves kamp i Beijing. I 12 minutter i anden periode lurede sensationen, efter at Frans Nielsen havde udlignet til 1-1.

Dansk kampkraft mod russisk spilkunst

Den danske kampkraft rakte ikke helt op mod den russiske spilkunst, men det var tæt på. Danskerne skal have ros for at holde kampen spændende til det sidste.

En turnering over al forventning

Danmark er nu færdig i en turnering, hvor holdet har præsteret over al forventning og markeret sig som en stor positiv overraskelse. Landstræner Ehlers vil sandsynligvis ærgre sig over, at hans hold blev ramt af kostbare skader, netop som OL gik ind i sin afgørende fase.

Skader påvirkede Danmarks præstation

Mod Rusland måtte Ehlers undvære Jesper Jensen Aabo, der også var ude mod letterne. Nicklas Jensen var heller ikke kommet sig over de slag, han fik på kroppen i den kamp.

Citat fra forfatteren

“Forfatterens navn” udtaler: “Til trods for nederlaget, har det danske ishockeylandshold gjort en bemærkelsesværdig indsats ved dette OL. Deres præstation har været over al forventning.”

Konklusion fra forfatteren

“Forfatterens navn” konkluderer: “Selvom Danmarks OL-eventyr i ishockey nu er slut, har holdet vist stærk kampånd og præsteret over al forventning. Dette lover godt for fremtiden for dansk ishockey.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *