Liverpool har afsluttet kontraktforhandlinger med Xabi Alonso.
2 mins read

Liverpool har afsluttet kontraktforhandlinger med Xabi Alonso.

Liverpool har afsluttet kontraktforhandlinger med Xabi Alonso.

Bayern München og Liverpool viser interesse for Alonso

Bayern München, en af Alonsos tidligere arbejdspladser, har vist interesse for ham, da de er i gang med at planlægge en fremtid uden deres nuværende træner, Klopp. Dette placerer Alonso i en eftertragtet position, hvor flere store fodboldklubber kæmper om hans ekspertise.

Alonso overvejer at blive i Leverkusen

På trods af opmærksomheden fra disse prominente klubber, synes Alonso at være tilbøjelig til at blive i Leverkusen. Klubben er på vej til at spille i Champions League i den kommende sæson, hvilket giver ham en solid grund til at fortsætte det projekt, han har påbegyndt i Tyskland.

Liverpool har taget kontakt til Alonsos agent

Ifølge Bild har Liverpool allerede taget kontakt til Alonsos agent, Inaki Ibanez. Men ifølge The Mirror forventes Alonso at blive i Leverkusen frem for at skifte til Premier League. Alonso selv har udtalt: “Lige nu er jeg Bayer Leverkusens træner, og det er sikkert. Angående fremtiden har jeg intet nyt at sige.”

Leverkusens sportsdirektør udtrykker tillid til Alonso

Simon Rolfes, sportsdirektør for Leverkusen, har udtrykt sin tillid til, at Alonso vil blive i klubben. Han peger på kontraktlige forhold, Alonsos tilfredshed i klubben og det stærke hold som vigtige faktorer. Med Leverkusen foran med otte point og 11 kampe tilbage i sæsonen, efter at Bayern har vundet over RB Leipzig, ser fremtiden lys ud for Alonso og hans hold.

Citat fra forfatteren

“For Alonso ser fremtiden lys ud. Med stærk støtte fra klubben og en lovende position i Champions League, er det sandsynligt, at han vil fortsætte sin succesfulde karriere i Leverkusen,” siger forfatteren af denne artikel.

Konklusion

På trods af interesse fra store klubber som Bayern München og Liverpool, ser det ud til, at Alonso vil fortsætte sit arbejde i Leverkusen. Med et stærkt hold og en lovende fremtid i Champions League, er det sandsynligt, at Alonso vil fortsætte med at skabe succes i tysk fodbold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *