Danske og tyske fodboldlegender vil deltage i en venskabskamp i Esbjerg i maj
2 mins read

Danske og tyske fodboldlegender vil deltage i en venskabskamp i Esbjerg i maj

GOFUS Danmark og Tyskland samles for velgørende fodboldmatch

Den 10. og 11. maj vil Esbjerg Golfklub være vært for en fodboldkamp med deltagelse af tidligere stjerner fra både Danmark og Tyskland. Formålet med kampen er at indsamle penge til velgørende formål. Dette er blevet annonceret af GOFUS Danmark i en pressemeddelelse.

Hvad er GOFUS?

GOFUS er en sammenslutning af pensionerede og kendte fodboldspillere fra forskellige lande, der bruger deres tid og berømmelse til at støtte velgørende formål. Navnet GOFUS er en sammentrækning af de tyske ord for golf og fodbold. Den første GOFUS-forening blev etableret i Tyskland, og nu er turen kommet til Danmark.

Stjernespillere på banen

Tyskland stiller op med tidligere stjerner som Norbert Dickel (Dortmund), Marco Bode (Werder Bremen), Dietmar Jacobs (HSV), Uli Borowka (Mönchengladbach og Werder Bremen) og Thomas Helmer (Bayern München og Dortmund).

På det danske hold finder vi navne som Daniel Jensen (Werder Bremen), EM-helten Henrik “Store” Larsen (FCK, Pisa og Mannheim), Ole Kjær (Esbjerg fB), Jens Jørn Bertelsen (Esbjerg fB), Klaus Berggreen (Pisa og Roma) og Søren Larsen (Schalke 04).

GOFUS Danmarks formål

Medlemmerne af GOFUS Danmark spiller golf og padeltennis, og foreningens primære formål er at hjælpe udsatte børn og unge til et bedre liv gennem sport og idræt. For at blive medlem skal man have A-landskampe eller minimum 100 Superligakampe på sit CV. Alle medlemmer betaler for at være en del af foreningen og stiller sig til rådighed for den gode sag.

Kommentar fra forfatteren

“Forfatterens navn” udtaler: “Dette er en fantastisk mulighed for at se nogle af vores tidligere fodboldhelte i aktion igen, alt imens de støtter en god sag. Det er en vinder for alle involverede.”

Konklusion

“Forfatterens navn” konkluderer: “GOFUS Danmark er et godt eksempel på, hvordan sport kan bruges til at gøre en positiv forskel i samfundet. Vi ser frem til at se, hvad de kan opnå i fremtiden.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *