Danmarks Idrætsforbund har nomineret 15 atleter til prisen for Årets Sportsnavn 2023
2 mins read

Danmarks Idrætsforbund har nomineret 15 atleter til prisen for Årets Sportsnavn 2023

Danmarks Idrætsforbund har nomineret 15 atleter til prisen for Årets Sportsnavn 2023

Årets Sportsnavn 2023: De sidste fem nominerede er offentliggjort

I en fælles pressemeddelelse fra Team Danmark og DIF, er de sidste fem nominerede til Årets Sportsnavn 2023 blevet offentliggjort. Dette fuldender listen over de 15 kandidater, der alle har leveret imponerende præstationer i sportsåret 2023.

Danske topatleter i verdensklasse

Uanset om du er til vandsport, ketsjersport, cykling eller noget helt andet, har der været masser af danske topræstationer at se tilbage på i sportsåret 2023. Listen over de nominerede favner bredt og inkluderer verdensmestre, en Tour de France-vinder, World Cup-vindere, europamestre og mange flere.

“Sport er følelser. Vi husker de store sejre og de store nederlag. Enten jubler vi med de danske atleter eller kniber en tåre. Sådan har 2023 også været, hvor især de 15 nominerede til Årets Sportsnavn har fået os til at juble,” siger Hans Natorp, formand for DIF og med i dommerkomitéen til prisen.

De sidste fem nominerede

De sidste fem navne på listen inkluderer Anders Skaarup og Kim Astrup fra badminton, Anne-Marie Rindom fra sejlsport, Nicolai Højgaard fra golf, Mads Pedersen fra landevejscykling og Holger Rune fra tennis. Disse atleter har alle leveret bemærkelsesværdige præstationer i 2023 og har dermed sikret sig en plads blandt de nominerede til Årets Sportsnavn.

Årets Sportsnavn 2023

Årets Sportsnavn er en pris, der er blevet uddelt siden 1991. I 2023 uddeles den i et partnerskab mellem DIF, Team Danmark og den olympiske partner Salling Group. Udover æren følger der 75.000 kroner med prisen. Vinderen af Årets Sportsnavn 2023 kåres ved den store sportsgalla Sport 2023 i Herning lørdag den 6. januar 2024.

Kommentar fra forfatteren

“Det er altid spændende at se, hvem der løber med titlen som Årets Sportsnavn. De nominerede repræsenterer en bred vifte af sportsgrene, og det er tydeligt, at dansk sport har haft et fantastisk år i 2023,” siger forfatteren af artiklen.

Konklusion

Med offentliggørelsen af de sidste fem nominerede til Årets Sportsnavn 2023, er det klart, at dansk sport har haft et stærkt år. Uanset hvem der løber med titlen, er det tydeligt, at alle de nominerede har leveret imponerende præstationer og repræsenterer dansk sport på højeste niveau.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *