Kevin Magnussen har forlænget sin kontrakt med Haas og vil fortsætte sin karriere i Formel 1.
2 mins read

Kevin Magnussen har forlænget sin kontrakt med Haas og vil fortsætte sin karriere i Formel 1.

Omskrevet artikel:

Kevin Magnussen forlænger kontrakt med Haas F1 Team

Den danske Formel 1-kører, Kevin Magnussen, vil fortsætte med at køre for Haas F1 Team i 2024. Dette blev bekræftet af holdet torsdag morgen, som også meddelte, at de har forlænget aftalen med den tyske kører, Nico Hülkenberg.

Magnussen udtrykte sin taknemmelighed over for Gene Haas, teamejeren, og Guenther Steiner, teamchefen, for at give ham muligheden for at fortsætte i sporten, han elsker.

Haas F1 Team fastholder troen på Magnussen

På trods af en skuffende sæson for Magnussen, hvor han er blevet overskygget af sin teamkammerat, har Haas-ledelsen valgt at fortsætte samarbejdet. Steiner forklarer, at de har haft et ekstremt solidt line-up i denne sæson, og der er ingen grund til at ændre det.

Med Magnussen og Hülkenberg har Haas det ældste line-up i Formel 1-feltet, og teamet betegner de to kørere som en veteran-duo.

Magnussens erfaring værdsat af Haas

Steiner udtaler, at de kender Magnussen rigtig godt, og han er glad for, at han nu er klar til sin syvende sæson i Haas-farver. Efter 113 løb for teamet ved de, hvor hans styrker ligger, og hans viden og erfaring med organisationen tæller også med.

Haas har ikke udtalt sig om varigheden af den nye aftale med Magnussen, men det er sikkert, at han vil være en del af feltet i det kommende år.

Magnussens overraskende comeback

Magnussen så ud til at være ude i Formel 1-kulden, men efter Ruslands invasion af Ukraine sidste år kunne Haas ikke fortsætte samarbejdet med den russiske kører, Nikita Mazapin, og hans sponsorer. I stedet blev Magnussen hentet tilbage og fik en toårig kontrakt.

Konklusion

Med Magnussen og Hülkenberg på plads hos Haas’ Formel 1-team er der nu kun få sæder tilbage i Formel 1-feltet 2024. Lewis Hamilton er i gang med at få de sidste detaljer på plads i en ny aftale med Mercedes, og Red Bull og deres søsterteam Alpha Tauri forventes også at forsætte med deres 2023-kørere.

Citat fra forfatteren

“Både Kevin Magnussen og Formel 2-køreren Frederik Vesti kører i weekenden på Zandvoort-banen i Holland.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *