Formel 1-stjerne kører med en hastighed af 300 km/t på Østerbro i København, omdanner området til en racerbane.
3 mins read

Formel 1-stjerne kører med en hastighed af 300 km/t på Østerbro i København, omdanner området til en racerbane.

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt

Formel 1-feber rammer København

Tidligere i år afslørede vi på MigogKbh, at dele af Københavns gader denne sommer vil blive omdannet til en Formel 1-bane. Mens nogle er begejstrede, er andre skuffede over, at vi ikke fik Formel 1 til København. Nu er der nye oplysninger om det store event, som bliver det nærmeste, vi kommer på et Formel 1-løb i Danmark.

Red Bull Racing Showrun vender tilbage

Denne sommer får du chancen for at opleve kraften og spændingen fra en ægte Formel 1-racer i København. Red Bull Racing Showrun vender tilbage med et hold af fartglade entusiaster og imponerende biler. Eventet finder sted den 19. august, og det bliver en dag fyldt med action.

Stjernespækket lineup

Den tidligere grandprixvinder David Coulthard, der mellem 1995 og 2003 vandt 13 Formel 1-løb, vil rase ned ad Øster Allé i Sebastian Vettels mesterskabsvindende bil fra 2011. Dette er blevet bekræftet af arrangørerne i en pressemeddelelse.

Østerbro bliver igen til Formel 1-bane

Det populære motorsport-show har tidligere besøgt København, hvor Øster Allé på Østerbro blev omdannet til en Formel 1-bane. Det samme vil ske i år, ifølge de nyeste oplysninger. Øster Allé og Østerbro vil igen være centrum for det spektakulære event.

Værter og forventninger

Felix Smith og Rasmus Brohave vil være værter for showet, når David Coulthard brager igennem Østerbro. “Det er endnu ikke lykkedes at få Formel 1 til Danmark, så Red Bull Showrun er det tætteste, vi kommer på lidt af magien fra motorsportens kongeklasse. Jeg glæder mig til at høre Red Bulls racer for fuld hammer op ad Øster Allé, og med David Coulthard bag rattet er jeg sikker på, at alle får lov at se og høre, hvad en af verdens vildeste biler kan,” siger Felix Smith.

Forvent en dag fyldt med motorsport

Arrangørerne lover, at der vil være mange andre spændende og vilde motorsports-aktiviteter på dagen. Da showet sidst var i København i 2019, var der plads til omkring 20.000 tilskuere.

Det praktiske

Hvad: Red Bull Racing Showrun
Hvor: Øster Allé, Østerbro
Hvornår: Lørdag 19. august 2023

Forfatterens kommentar

“Dette event er en fantastisk mulighed for at opleve Formel 1-feberen i København. Selvom vi ikke har fået et officielt Formel 1-løb til Danmark endnu, bringer Red Bull Racing Showrun os tættere på drømmen. Det bliver uden tvivl en dag fyldt med fart, spænding og uforglemmelige oplevelser,” udtaler Camilla Lützhøft Stahlschmidt.

Konklusion

Red Bull Racing Showrun er en unik chance for at opleve Formel 1-feberen i hjertet af København. Med stjerner som David Coulthard bag rattet og en dag fyldt med spændende motorsportsaktiviteter, er der ingen tvivl om, at dette event vil være en uforglemmelig oplevelse for alle motorsportsentusiaster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *