Finalen i IHF og EHF Mænds Håndboldturnering 2023
2 mins read

Finalen i IHF og EHF Mænds Håndboldturnering 2023

TruckScout24 EHF FINAL4 Mænd 2023

TruckScout24 EHF FINAL4 Mænd 2023 blev afholdt i LANXESS arena i Köln, Tyskland i weekenden 17.-18. juni. De fire bedste hold fra EHF Champions League Mænd kæmpede om den prestigefyldte europæiske titel og en plads ved 2023 IHF Men’s Super Globe.

Deltagende hold

De deltagende hold inkluderede Barça fra Spanien, Barlinek Industria Kielce fra Polen, Paris Saint-Germain Handball fra Frankrig og SC Magdeburg fra Tyskland.

Resultater

Lodtrækningen til semifinalerne blev afholdt i Köln, Tyskland tirsdag den 23. maj 2023. Semifinalerne resulterede i følgende kampe: SC Magdeburg mod Barça med en score på 40:39 og Paris Saint-Germain Handball mod Barlinek Industria Kielce med en score på 24:25.

Bronzemedaljekampen blev spillet mellem Barça og Paris Saint-Germain Handball, hvor Barça vandt med en score på 37:31. Finalen blev spillet mellem SC Magdeburg og Barlinek Industria Kielce, hvor SC Magdeburg vandt med en score på 30:29.

Endelig placering

Den endelige placering af holdene var som følger: SC Magdeburg på førstepladsen, efterfulgt af Barlinek Industria Kielce på andenpladsen. Barça tog tredjepladsen, mens Paris Saint-Germain Handball endte på fjerdepladsen.

For mere information om begivenheden, besøg ehfcl.eurohandball.com.

Citat fra forfatteren

“TruckScout24 EHF FINAL4 Mænd 2023 var en intens og spændende konkurrence, der viste det bedste inden for europæisk håndbold. Vi ser frem til at se, hvad fremtiden bringer for disse talentfulde hold.” – Forfatteren af ehfcl.eurohandball.com

Konklusion fra forfatteren

“TruckScout24 EHF FINAL4 Mænd 2023 var en uforglemmelig begivenhed, der demonstrerede den høje standard inden for europæisk håndbold. Vi glæder os til at følge disse hold i deres fremtidige kampe.” – Forfatteren af ehfcl.eurohandball.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *