Faderen til verdensmesteren intervenerer i magtkamp, advarer om risikoen for at holdet kan blive splittet.
3 mins read

Faderen til verdensmesteren intervenerer i magtkamp, advarer om risikoen for at holdet kan blive splittet.

Omskrevet artikel:

Red Bull Formel 1 starter sæsonen stærkt, men interne konflikter truer

Red Bull Formel 1-teamet indledte denne weekend deres sæson på samme måde, som de afsluttede den forrige: med en suveræn første- og andenplads i Bahrains Grand Prix. Den tredobbelte verdensmester, Max Verstappen, sejrede med hele 22 sekunder foran sin teamkammerat Sergio Perez, hvilket gav en fornemmelse af harmoni i Red Bull-teamet.

Interne uroligheder i Red Bull

Men bag kulisserne er der uro. I ugerne op til sæsonstart har der været interne konflikter, og trods Red Bulls dominans, ser det ud til, at disse fortsætter. Max Verstappens far, Jos Verstappen, rettede i weekenden skarp kritik mod Red Bulls teamchef, Christian Horner.

Jos Verstappen udtalte til Daily Mail, at der er spændinger på holdet under Horners ledelse, og at holdet risikerer at blive splittet. Han mener, at situationen ikke kan fortsætte som nu og vil ende med at eksplodere. Han beskylder Horner for at spille offerrollen, når det er ham, der forårsager problemerne.

Christian Horner i centrum for kontrovers

Jos Verstappens udtalelser kommer i kølvandet på en sag, hvor Horner er blevet beskyldt for upassende opførsel over for en kvindelig ansat. Red Bull hyrede en engelsk højesteretsadvokat til at undersøge sagen internt. Undersøgelsen konkluderede, at der ikke var noget at komme efter, og Horner kunne fortsætte i sin stilling. Red Bull erklærede sagen for afsluttet uden yderligere kommentarer.

Men blot et døgn senere blev flere private beskeder mellem Horner og kvinden lækket, hvilket indikerer, at sagen langt fra er afsluttet, ifølge DR Sportens Formel 1-ekspert, Peter Nygaard.

Magtkamp kan få konsekvenser for Red Bull

Selvom Jos Verstappen ikke har formel magt i Red Bull, kan den nu offentlige magtkamp få konsekvenser for holdet. Peter Nygaard mener, at enten Horner eller Verstappen kan ende med at forlade Red Bull på kort eller mellemlang sigt.

En spændende Formel 1-sæson i vente

Udover de interne konflikter i Red Bull, er der også spænding omkring konkurrenten Mercedes, der mangler en ny stjernekører til næste sæson, når Lewis Hamilton skifter til Ferrari.

Citat fra Peter Nygaard

“Det er jo ikke en hemmelighed, at Mercedes mangler en stjernekører til næste sæson, så der er mange, der er interesseret i at holde liv i sagen,” udtaler Peter Nygaard.

Konklusion

Til trods for en stærk start på sæsonen, er der uro i Red Bull Formel 1-teamet. Interne konflikter og en offentlig magtkamp kan potentielt have store konsekvenser for holdet. Med en spændende sæson i vente, er der mange øjne rettet mod Red Bull og deres håndtering af de interne udfordringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *