Aalborg Håndbold styrker holdet ved at ansætte en kendt landholdstræner.
2 mins read

Aalborg Håndbold styrker holdet ved at ansætte en kendt landholdstræner.

Michael Bruun bliver ny målmandstræner for Aalborg Håndbold

I en periode på seks år har Michael Bruun fungeret som fast målmandstræner for både herre- og kvindelandsholdet i håndbold. Han har også haft tilknytning til adskillige klubber siden 2012. Nu vil Aalborg Håndbold også drage nytte af hans ekspertise.

Aalborg Håndbold byder velkommen til Michael Bruun

Aalborg Håndbold har offentliggjort, at Michael Bruun bliver en del af deres trænerteam. Bruun, der afsluttede sin aktive karriere i 2012, er en stærk profil ifølge Jan Larsen, direktør i Aalborg Håndbold.

En stærk profil tilføjes til trænerteamet

Jan Larsen udtaler: “Med vores erklærede vision om at blive verdens bedste håndboldklub, er det naturligt at søge nye steder, hvor vi kan lægge et par ekstra procent på det fundament, vi har skabt. Et af de steder er målmandsposten, hvor vi med tilknytningen af en erfaren herre som Michael Bruun håber at kunne skabe endnu bedre muligheder for optimal træning af vores målmænd.”

Bruun fortsætter på landsholdene

Michael Bruun vil være til stede ved udvalgte kampe og træninger i Aalborg, og han fortsætter også i rollen på landsholdene. Han udtaler: “Jeg glæder mig meget til at blive en del af næste sæsons trænerteam i Aalborg Håndbold. Jeg har gennem flere år fulgt klubben, og selvom man i denne sæson har præsteret rigtig flot, så håber og tror jeg på, at jeg kan være med til at hæve niveauet hos målmændene yderligere.”

Forventninger til det nye samarbejde

Bruun ser frem til igen at samarbejde med Maik Machulla og Niklas Landin. Han har indgået en toårig kontrakt med Aalborg Håndbold.

Citat fra forfatteren

“Michael Bruun er en stærk tilføjelse til Aalborg Håndbolds trænerteam. Hans erfaring og ekspertise vil utvivlsomt bidrage til klubbens fortsatte succes,” siger forfatteren af denne artikel.

Konklusion fra forfatteren

Med tilføjelsen af Michael Bruun til trænerteamet tager Aalborg Håndbold endnu et skridt mod deres mål om at blive verdens bedste håndboldklub. Det bliver spændende at se, hvordan hans erfaring og ekspertise vil påvirke klubbens præstationer i de kommende sæsoner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *