En 20-årig dansker er mulig kandidat til et sæde i Formel 1, men har ingen kommentarer på nuværende tidspunkt.
2 mins read

En 20-årig dansker er mulig kandidat til et sæde i Formel 1, men har ingen kommentarer på nuværende tidspunkt.

Malthe Jakobsen, en 20-årig dansk racerkører, er blevet et populært navn i motorsportsverdenen, inklusiv Formel 1.

En potentiel ny dansker i Formel 1

Kevin Magnussen kan snart få selskab af en anden dansker i Formel 1. Den unge Malthe Jakobsen, som i øjeblikket kører i European Le Mans Series, er blevet så anerkendt i motorsportsverdenen, at han nu er blevet forbundet med et Formel 1-hold.

Jakobsen forbundet med Red Bulls juniorhold

Ifølge B.T., er det Formel 1-journalisten Mark Hughes, der i Motor Sport Magazine foreslår, at Red Bulls juniorhold RB F1 seriøst bør overveje at give Jakobsen en plads. Og det bør ske snart, muligvis allerede i den kommende sæson.

Malthe Jakobsen har dog valgt ikke at kommentere på rygterne om hans mulige tilknytning til RB F1. Det skal dog nævnes, at Red Bull-ledelsen har ry for at være utålmodige med de mange kørere, der har fået chancen hos juniorholdet.

Forandringer i Formel 1’s danske landskab

Der har været flere nylige udviklinger i Formel 1, der kan være positive for danske kørere. TV3’s kommentator Jens Hansen mener, at Nico Hulkenbergs skifte fra Haas til Sauber i den kommende sæson kan styrke Kevin Magnussens chancer for at køre for Haas i 2025.

En anden dansk kører har også formået at overtage det job, som Mick Schumacher indtil for nylig havde eneret på. Læs mere om det her.

Kommentar fra forfatteren

“Malthe Jakobsens potentiale og hurtige opstigning i motorsportsverdenen er bemærkelsesværdig. Det vil være interessant at se, om han bliver den næste danske Formel 1-kører,” siger forfatteren af artiklen.

Konklusion

Forfatteren af artiklen konkluderer: “Med de seneste udviklinger i Formel 1 og det danske motorsportlandskab, er det klart, at der er spændende tider forude for danske racerkørere som Malthe Jakobsen og Kevin Magnussen.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *