Dansk ekspert leverer skuffende nyheder om Kevin Magnussen.
2 mins read

Dansk ekspert leverer skuffende nyheder om Kevin Magnussen.

Haas og Kevin Magnussen løber tør for tid, ifølge tidligere racerkører Jason Watt

Haas, det amerikanske Formel 1-team, og den danske racerkører Kevin Magnussen, er ved at løbe tør for tid. Dette er synspunktet fra den tidligere danske racerkører Jason Watt.

Haas’ nye biler lever ikke op til forventningerne

Haas introducerede to helt nye biler til Formel 1-løbet i USA tidligere denne måned. Men indtil videre har de positive ændringer i teamets præstationer været fraværende.

Magnussens præstation i Mexico blev heller ikke forbedret. En fejl på hans VF23-racer og et efterfølgende uheld førte til, at han måtte trække sig fra løbet.

Jason Watt: Haas og Magnussen løber tør for tid

I en klumme for Ekstra Bladet skriver Jason Watt, at Haas og Magnussen er ved at løbe tør for tid. Han mener, at selvom teamet endnu ikke har fundet den rette opsætning med de nye opdateringer, burde der allerede være tegn på forbedring.

Watt påpeger, at begge Haas-biler havde en skuffende præstation ved Texas’ grand prix. Han understreger dog, at han stadig har tro på Magnussen, men advarer om, at tiden er ved at løbe ud for teamet, når det kommer til at indsamle nyttige data og sammensætte en konkurrencedygtig bil til 2024-sæsonen.

Magnussen udgik tidligt i Mexico

Kevin Magnussen måtte trække sig fra løbet i Mexico på omgang 33 ud af 77. Dette betød, at der ikke blev indsamlet meget brugbar data for ham i dette løb.

Citat fra Jason Watt

“Når jeg blot for en uge siden skrev, at jeg tror på Magnussen, så er det fortsat tilfældet, men tiden løber ud for teamet med hensyn til at få samlet brugbart data ind. De skal til at få sat en nogenlunde 2024-bil sammen.”

Konklusion

Jason Watt mener, at Haas og Kevin Magnussen er ved at løbe tør for tid. Trods introduktionen af to nye biler har teamets præstationer ikke forbedret sig. Magnussens tidlige udtræden fra løbet i Mexico betyder også, at der ikke blev indsamlet meget nyttige data. Ifølge Watt skal teamet nu fokusere på at sammensætte en konkurrencedygtig bil til 2024-sæsonen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *