U16-pigelandsholdet i fodbold deltager i træningslejr i Sønderborg.
2 mins read

U16-pigelandsholdet i fodbold deltager i træningslejr i Sønderborg.

U16-pigelandsholdet i fodbold deltager i træningslejr i Sønderborg.

U16-pigelandsholdet træner i Sønderborg

Det danske U16-pigelandshold vil i den kommende uge gæste Sønderborg for en intens træningslejr. Dette er et resultat af et samarbejde mellem DBU og Sønderborg Kommune, som er en del af Velfærdsalliancen. FC Sønderborg vil fungere som bindeled mellem DBU, landsholdet og kommunen og vil være ansvarlig for kampene.

Træningskampe mod Tyskland

Træningslejren vil blive afholdt på Sønderborg Stadion, hvor holdet vil spille to træningskampe mod Tyskland. Kampene er planlagt til at finde sted onsdag kl. 18.00 og lørdag kl. 12.00, som FC Sønderborg har annonceret i en pressemeddelelse.

Fanzonen og netværksarrangement

Før kampene vil der være forskellige aktiviteter i fanzonen, og FC Sønderborg vil sørge for forsyninger af øl, vand og pølser til tilskuerne. Onsdag kl. 17.00 vil der også være et netværksarrangement for indbudte gæster med deltagelse af politikere, herunder borgmesteren, repræsentanter fra DBU og lokale erhvervsfolk.

Gratis adgang til stadion

Stadionet vil være åbent fra kl. 16.30 på onsdag og fra kl. 10.30 på lørdag, og det er gratis at deltage. FC Sønderborg opfordrer alle til at iføre sig rødt og hvidt og deltage både onsdag og lørdag, for at støtte vores dygtige landsholdspiger i deres kampe mod Tyskland.

Citat fra forfatteren

“Dette er en fantastisk mulighed for at støtte vores talentfulde U16-pigelandshold og opleve nogle spændende kampe mod Tyskland. Vi glæder os til at se mange rød-hvide fans på stadion”, udtaler forfatteren af webstedet.

Konklusion fra forfatteren

Forfatteren af webstedet konkluderer: “Denne træningslejr er et vigtigt skridt for vores U16-pigelandshold, og vi er taknemmelige for den støtte, vi har modtaget fra DBU, Sønderborg Kommune og FC Sønderborg. Vi ser frem til nogle intense og lærerige kampe mod Tyskland.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *