Sønderjyske Fodbold rapporterer et underskud på 11 millioner ifølge lokale nyheder fra Sydnyt.dk i Sønderjylland
2 mins read

Sønderjyske Fodbold rapporterer et underskud på 11 millioner ifølge lokale nyheder fra Sydnyt.dk i Sønderjylland

Sønderjyske Fodbold viser økonomisk fremgang trods underskud

Sønderjyske Fodbolds årsregnskab for 2022/2023 viser et underskud på 11 millioner kroner efter skat. Men trods det røde tal på bundlinjen, er der tale om en betydelig forbedring i forhold til det foregående år. Resultatopgørelsen, som dækker perioden fra 1. juli 2022 til 30. september 2023, viser en fremgang på næsten 21 millioner kroner.

Økonomisk forbedring i svære tider

Til trods for underskuddet, er der en positiv stemning omkring Sønderjyske Fodbolds økonomi. “Vi er på rette vej, men vi er ikke i mål endnu,” lyder det fra klubben. I det foregående regnskabsår, under tidligere ejerskab, viste klubben et underskud på næsten 32 millioner kroner. Dette er nu reduceret til lidt over 11 millioner kroner efter skat i det seneste regnskabsår.

Omstillingsår og investeringer i fremtiden

Året 2022/2023 har været et år med store omstruktureringer for Sønderjyske Fodbold. Klubben har fokuseret på at sikre eksistensen af både divisionsholdet og ungdomsakademiet. Der er blevet investeret i nye spillere, administrative funktioner og ungdomsakademiet. Målet er at rykke op i Superligaen i sommeren 2024.

Støtte fra lokalsamfundet er nødvendig

For at nå dette mål, er klubben afhængig af stigende indtægter fra sponsorer, der kan se værdien i at støtte lokalt. “Det kræver opbakning fra hele landsdelen, hvis fodboldprojektet skal blive en succes,” udtaler ejerkredsen.

Konklusion

Til trods for et underskud på 11 millioner kroner, er der en positiv stemning omkring Sønderjyske Fodbolds økonomi. Klubben har haft et omstillingsår med store omstruktureringer, men ser nu frem mod en lysere fremtid med målet om at rykke op i Superligaen i 2024.

Citat fra forfatteren

“Årsregnskabet for Sønderjyske Fodbold viser, at selv i svære tider kan der findes positive aspekter. Klubben har formået at reducere sit underskud betydeligt og er nu fokuseret på fremtiden. Med fortsatte investeringer og støtte fra lokalsamfundet, er der håb for en lysere fremtid for Sønderjyske Fodbold.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *