Wozniacki, ramt af sygdom, trækker sig fra sin første landskamp i ni år.
2 mins read

Wozniacki, ramt af sygdom, trækker sig fra sin første landskamp i ni år.

Omskrevet artikel:

Caroline Wozniacki trækker sig fra landskamp mod Østrig

Caroline Wozniacki, den danske tennisstjerne, nåede kun at spille en kort periode i landskampen mod Østrig ved Billie Jean King Cup. Hun tabte det første sæt 6-0 efter kun 21 minutters spil.

Wozniacki trækker sig på grund af sygdom

I det andet sæt, der kun var et parti gammelt, valgte Wozniacki at trække sig fra kampen. På det tidspunkt var hun bagud 1-0 til Sinja Kraus, der er nummer 222 på verdensranglisten – over 100 placeringer dårligere end Wozniacki. Ifølge Dansk Tennis Forbunds presseansvarlige Thomas Hansen, trak Wozniacki sig på grund af sygdom. Wozniacki selv har udtalt til TV 2 Sport, at hun havde svært ved at se boldene og følte sig kvalm på banen.

Wozniackis første landskamp i ni år

Dette var første gang i ni år, at Wozniacki repræsenterede Danmark i en landskamp. Sidste gang hun spillede for landsholdet var i 2015.

Flere kampe venter for Danmark

Danmark skal spille næste kamp ved Billie Jean King Cup mod Bulgarien. Efter mandagens kampe mod Østrig vil den danske delegation tage stilling til, hvem der skal spille de næste kampe. Der er fem danske spillere med ved turneringen i Portugal, så flere kan tage over, hvis Wozniacki ikke er frisk tirsdag.

Billie Jean King Cup

Onsdag skal Danmark spille sidste puljekamp mod Ungarn ved Billie Jean King Cup. Fredag og lørdag er der placeringskampe. Billie Jean King Cup er en landsholdsturnering for kvinder, hvor 12 nationer, inklusiv Danmark, spiller om at komme med til Billie Jean King Cup Play-Offs og få adgang til Billie Jean King Cup Finals, der spilles i efteråret.

Forfatterens kommentar

“Forfatterens navn” udtaler: “Det er ærgerligt at se en spiller som Wozniacki trække sig på grund af sygdom, men vi ser frem til de kommende kampe og håber på det bedste for det danske hold.”

Konklusion

Selvom Danmark var i laveste seedningslag til turneringen i Portugal, er der stadig håb for Wozniacki, Tauson og resten af holdet. De vil kæmpe for at undgå nedrykning. Hvis Danmark ender som et af de to nederste hold, vil holdet rykke ned i Europe/Africa Group 2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *