Red Bull arrangerer gratis, globalt vandfodbold event
3 mins read

Red Bull arrangerer gratis, globalt vandfodbold event

Af Maise Molberg

Arkivfoto
Arkivfoto

Red Bull annoncerer stort sommerevent i København

For mange er sommeren en tid med sol, strand og afslapning. Nu er der endnu en grund til at glæde sig til den kommende sommer.

Red Bull har nemlig annonceret et nyt, stort event, der kommer til København til sommer – og det bedste af det hele er, at det er helt gratis.

En premiere i Danmark

Den danske landsholdsspiller Yussuf Poulsen er frontfiguren for det globale event, Red Bull Four 2 Score, som for første gang kommer til København.

Eventet finder sted lørdag den 22. juni, hvor Københavns Havn bliver omdannet til en stor, flydende streetfodboldbane, når streetfodbold-turneringen Red Bull Four 2 Score sparkes i gang.

Turneringen blev afholdt for første gang sidste år og vil i år finde sted i flere storbyer rundt om i verden, heriblandt Miami, Seoul og Rotterdam.

De vindende hold kan se frem til at repræsentere Danmark ved World Finals i Leipzig i september 2024, hvor de vil konkurrere mod nationale vindere fra over 25 lande fordelt på 5 kontinenter.

Fokus på teknik, tricks og masser af mål

48 hold vil dyste mod hinanden i 4v4 kampe, der hver varer 10 minutter. Der vil være 32 herrehold og 16 kvindehold, som alle er klar til at vise deres bedste tricks.

Der er lagt op til underholdende og målrige kampe, som foregår uden målmænd, uden pauser og hvor mål i første og sidste minut af kampen tæller dobbelt.

Spillerne får dermed masser af mulighed for at demonstrere deres streetfodbold-færdigheder, når der skal dystes om at sikre sig en plads i finalen i Leipzig.

Kom og oplev fodboldfeberen

Når Red Bull Four 2 Score afholdes i København, er fodboldfeberen allerede over os, da EM i fodbold er i fuld gang.

Så hvis du allerede har fodboldtrøjen på og en øl i hånden, kan du nemt lægge vejen forbi Københavns Havn og heppe på dit favorit streetfodbold-hold.

Eventdetaljer

Hvad: Red Bull Four 2 Score
Hvor: Københavns Havn
Hvornår: Lørdag d. 22. juni 2024

Forfatterens kommentar

“Dette event er en fantastisk mulighed for at opleve fodbold på en helt ny måde. Det er en unik blanding af sport, underholdning og sommerstemning, som jeg tror vil appellere til mange københavnere,” siger Maise Molberg, forfatteren bag artiklen.

Konklusion

Red Bull Four 2 Score er et event, der bringer sport, underholdning og sommerstemning sammen på en unik måde. Det er en fantastisk mulighed for at opleve fodbold på en helt ny måde og samtidig nyde den danske sommer. Så sæt kryds i kalenderen den 22. juni og kom ned til Københavns Havn for at opleve dette spektakulære event.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *