Truppens sammensætning ændres før landskampen mod Schweiz i håndbold.
2 mins read

Truppens sammensætning ændres før landskampen mod Schweiz i håndbold.

Landsholdslejren byder farvel til Emil Bergholt og goddag til Alexander Lynggaard

I landsholdslejren har der været en udskiftning på holdet dagen før kampen mod Schweiz i Aarhus. Emil Bergholt, der desværre har pådraget sig en fodskade, har været nødsaget til at forlade lejren.

Alexander Lynggaard træder ind som erstatning

Som erstatning for Bergholt er Bjerringbro-Silkeborgs Alexander Lynggaard blevet indkaldt. Han vil tage plads på stregen i den kommende kamp.

Emil Bergholts skade

Landsholdets fysioterapeuter og læge har undersøgt Bergholts fod og vurderer, at det er bedst, han ikke deltager i lørdagens kamp for at undgå yderligere skade. Dette er en uheldig situation for Skjern-spilleren, der havde set frem til sin første landskamp efter en korsbåndsskade.

“Det er superærgerligt, jeg ikke kan spille lørdag, for det er stort at være med på landsholdet. Men anbefalingen fra landsholdets fysiske stab er, at jeg passer på foden, så jeg forhåbentlig snart kan være tilbage på banen igen,” udtaler Emil Bergholt.

Alexander Lynggaard vender tilbage til landsholdet

Alexander Lynggaard, der sidst var med på landsholdet i april sidste år, kan se frem til sin 31. landskamp. Lørdagens kamp mod Schweiz starter kl. 16.00 og kan følges på TV 2.

Kampen mod Schweiz

Der er kun få billetter tilbage til kampen, der finder sted i Djurslands Bank Arena i Aarhus. Billetter kan findes her.

Forfatterens kommentar

“Det er altid trist at se en spiller forlade landsholdslejren på grund af skade, men vi er sikre på, at Alexander Lynggaard vil gøre en fremragende indsats som erstatning,” udtaler forfatteren af webstedet.

Forfatterens konklusion

“Vi ser frem til en spændende kamp mod Schweiz og ønsker alle spillere, herunder Alexander Lynggaard, held og lykke. Vi håber også på en hurtig bedring for Emil Bergholt,” konkluderer forfatteren af webstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *