Mediano analyserer hvorfor fodbold var bedre i 90’erne: En dybdegående undersøgelse
2 mins read

Mediano analyserer hvorfor fodbold var bedre i 90’erne: En dybdegående undersøgelse

Podcasten “Fodbold var bedre i 90’erne” fortsætter med nye episoder

Podcasten “Fodbold var bedre i 90’erne” er et samarbejdsprojekt mellem Kenneth Hansen og Podimo. Denne uge er Sebastian Stanbury stadig på barsel, så panelet består af Karsten Krogh, Thomas Pyndt og Kenneth Hansen.

En rejse tilbage til 90’ernes fodbold

Panelet har denne gang fokus på et mindeværdigt hattrick fra 90’erne. Det fører lytterne på en nostalgisk rejse til Eindhovens natteliv, det brasilianske sambasand, creperuller og de fattige kvarterer i Sydamerika. De fortæller også om en angriber, der som ung scorede 16 mål for Thorvald.

Afrunding af Europa Cup Roulette

I denne uges episode lukkes Europa Cup Rouletten med stil. Hvad er mere passende end at gøre det med turneringens mest målrige finale til dato? Lyttere vil få indblik i rammerne for finalen, høre fra den tabende lejr og lære mere om en af stjernerne hos de europæiske konger i 50’erne.

“Fodbold var bedre i 90’erne” – Fra Podimo til Mediano

“Fodbold var bedre i 90’erne” startede som en eksklusiv podcast hos Podimo i 2022. De første 33 episoder kan stadig findes der. Men siden januar 2023 har “Fodbold var bedre i 90’erne” været en Mediano-udsendelse, med Podimo som partner.

Forvent flere historier fra fodboldens fortid

Næste uge vil der igen lande en podcast i dit feed, der dykker ned i fortællinger fra fodboldens fortid.

Ugens episode fra 90’erne er nu tilgængelig

Du kan lytte til den nyeste episode fra 90’erne lige nu.

Citat fra Kenneth Hansen

“Vi er begejstrede for at kunne bringe lytterne tilbage til 90’ernes fodbold med vores podcast. Vi håber, at vores fortællinger vil vække minder og skabe en forståelse for, hvordan spillet har udviklet sig.”

Konklusion fra Kenneth Hansen

“Fodbold var bedre i 90’erne” er mere end bare en podcast. Det er en tidskapsel, der tager os tilbage til en tid, hvor fodbold var anderledes, men ikke mindre spændende. Vi ser frem til at dele flere historier fra denne æra med vores lyttere.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *