LIUF Fodbold foretager opgraderinger på deres baneanlæg ifølge NordsøPosten.dk
3 mins read

LIUF Fodbold foretager opgraderinger på deres baneanlæg ifølge NordsøPosten.dk

Realisering af mangeårig drøm i Lundergård

En længe næret drøm er i øjeblikket ved at blive til virkelighed i Lundergård. Den lokale fodboldklub har gennem adskillige år haft et ønske om at kunne tilbyde sine spillere og besøgende bedre og mere moderne faciliteter på deres anlæg.

Donation fra Sparekassen Danmark Fondene

Denne drøm er nu ved at blive realiseret takket være en generøs donation på 30.000 kr. fra Sparekassen Danmark Fondene. Denne donation har gjort det muligt for klubben at påbegynde udskiftningen af deres stadionindhegning. Det gamle, slidte og rådne rækværk er blevet erstattet med et nyt, moderne og tidsløst hegn af rustfrit stål.

Udtalelse fra fodboldformand

”For os var det vigtigt, at erstatningen for vores stadionindhegning kunne holde i mange år. Både ud fra, at det er en stor udgift for klubben, men også i respekt for vores ressourceforbrug”, udtaler Michael Christensen, i daglig tale MC, som er mangeårig fodboldformand i Lundergård.

Nye spillerbokse og fremtidige planer

I forbindelse med opsætningen af det nye hegn, har klubben også fået lavet nye spillerbokse, som er blevet unikt designet med klubbens farver og logo. MC fortsætter: ”Vi er som mange andre lokale foreninger dybt afhængige af, at lokale virksomheder og fonde støtter op om vores arbejde. Derfor er vi også dybt taknemmelige for den flotte donation, som vi har fået fra Sparekassen Danmark Fonden. Opdateringen af stadion, er dog kun første step i vores flerårige projektplan for området, og jeg håber på, at vi i løbet af kort tid, kan offentliggøre næste step – som vi selv synes er meget spændende, og på mange områder ret banebrydende i forhold til, hvad man i fællesskab kan skabe.”

Invitation til lokale virksomheder

Martin Kirkholm Braun, som er næstformand i fodboldafdelingen supplerer: ”Som MC siger, så er vi dybt afhængige af et godt samarbejde med vores lokale erhvervsliv. Derfor er vi også altid interesserede i, at indgå i en dialog med de lokale virksomheder om, hvordan vi kan lave en sponsorpakke, som passer ind i både LIUF og den enkelte virksomheds ønsker og værdier. Hvis det lyder spændende, så ræk endelig ud til os.”

Indvielse af den nye stadionbane

Klubbens nye stadionbane indvies den 6. april 2024, hvor klubbens serie 4 hold tager imod Hjørring Frem i et traditionsrigt Hjørring-lokalderby.

Citat fra forfatteren

“Forfatterens navn”: “Denne historie viser, hvordan lokale fonde og virksomheder kan gøre en stor forskel for lokale sportsklubber. Det er inspirerende at se, hvordan Lundergård Fodboldklub har brugt donationen til at forbedre deres faciliteter og skabe en bedre oplevelse for både spillere og gæster.”

Konklusion fra forfatteren

“Forfatterens navn”: “Lundergård Fodboldklub er et fremragende eksempel på, hvordan samarbejde mellem lokale virksomheder, fonde og sportsklubber kan skabe positive forandringer. Vi ser frem til at følge klubbens fortsatte udvikling og succes i de kommende år.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *