Fremtidige visninger af GOG og Odense Håndbold vil blive sendt på TV 2 Fyn
1 min read

Fremtidige visninger af GOG og Odense Håndbold vil blive sendt på TV 2 Fyn

TV 2 forlænger rettigheder til dansk håndbold

TV 2 har annonceret en forlængelse af tv-rettighederne til dansk klubhåndbold og landsholdenes hjemmekampe. Denne forlængelse strækker sig over de næste fem sæsoner, ifølge en pressemeddelelse udsendt af stationen lørdag.

Stadig dansk håndbold på TV 2’s kanaler

Denne forlængelse sikrer, at seerne fortsat kan nyde Herreligaen, Kvindeligaen, 1. division, pokalturneringerne og landsholdenes hjemmekampe samt Golden League-turneringerne for både mænd og kvinder på en af TV 2’s kanaler.

TV 2’s lange historie med håndbold

TV 2 har været indehaver af tv-rettighederne til håndbold-ligaerne og -landsholdene siden 1998. Dette gør dem til de længst løbende danske sportsrettigheder hos TV 2. Disse rettigheder var grundlaget for den første sportskanal TV 2 Sport.

Citat fra webstedets forfatter

“Forlængelsen af tv-rettighederne til dansk håndbold på TV 2 er et bevis på stationens langvarige engagement og dedikation til sporten. Det er en stor sejr for både stationen og fans af dansk håndbold.”

Konklusion fra webstedets forfatter

“Denne forlængelse af tv-rettighederne sikrer, at dansk håndbold fortsat vil være tilgængelig for seerne på TV 2’s kanaler. Det er en positiv udvikling for alle involverede parter, herunder stationen, sporten og dens fans.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *