Lasse Schöne udtrykker frustration over at skulle bruge fire timer i en bus for kun seks minutters fodboldspil.
2 mins read

Lasse Schöne udtrykker frustration over at skulle bruge fire timer i en bus for kun seks minutters fodboldspil.

Lasse Schöne udtrykker frustration over at skulle bruge fire timer i en bus for kun seks minutters fodboldspil.

## Lasse Schöne Kritiserer Beslutning om Genoptagelse af Afbrudt Kamp

Den hollandske fodboldspiller Lasse Schöne og hans hold, NEC Nijmegen, er planlagt til at genoptage en tidligere afbrudt kamp mod AZ Alkmaar på onsdag. Kampen blev oprindeligt stoppet i oktober, da Nijmegen-angriberen Bas Dost kollapsede på banen. Schöne har udtrykt utilfredshed med det hollandske fodboldforbunds beslutning om at genoptage kampen.

## Fem Minutter og Tredive Sekunder tilbage af Kampen

Der er kun fem minutter og tredive sekunder tilbage af Æresdivisionsopgøret mellem AZ Alkmaar og NEC Nijmegen. Da de to hold mødtes i oktober, kollapsede Nijmegen-angriberen Bas Dost i slutningen af kampen. Han var dog hurtigt ude og berette om bedring.

## Schöne Udtrykker Utilfredshed med Beslutningen

Den danske kaptajn for Nijmegen, Lasse Schöne, er utilfreds med beslutningen om at genoptage kampen. “Det er latterligt, at vi skal tilbage,” udtaler den 37-årige Schöne. Holdet skal på en lang bustur og forberede sig til en kampdag for at færdigspille den afbrudte kamp, som blev stoppet ved stillingen 1-2 i Nijmegens favør. “Seks minutters fodbold og fire timer i bussen, det er uden fortilfælde. Det er ikke en kamp, man ønsker at blive mindet om, og så skal man tilbage,” udtaler Schöne ifølge hollandske Voetbal Primeur.

## Bas Dosts Tilstand efter Kollapset

Efter kollapset blev Bas Dost hastet til hospitalet den 29. oktober. Dagen efter sendte Dost en positiv besked fra hospitalet, hvilket beroligede mange fans og medspillere.

## Forfatterens Kommentar

Nicolaj Rønstrup, forfatteren af artiklen, kommenterer: “Dette er en usædvanlig situation i fodboldverdenen. Det er forståeligt, at Schöne og hans holdkammerater er frustrerede over den ekstra rejse og forberedelse for en så kort resterende spilletid.”

## Konklusion

Schöne og NEC Nijmegen står over for en udfordring med genoptagelsen af den afbrudte kamp. Det er tydeligt, at beslutningen har skabt frustration blandt spillerne. Det vil være interessant at se, hvordan situationen udvikler sig og hvilken indflydelse det vil have på fremtidige beslutninger i hollandsk fodbold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *