Skjern Håndboldklub Fyrer Kronborg, Mathias Madsen Forlænger Kontrakt Indtil 2027
2 mins read

Skjern Håndboldklub Fyrer Kronborg, Mathias Madsen Forlænger Kontrakt Indtil 2027

Artikelens titel: Skjern Håndbold afbryder samarbejdet med Henrik Kronborg, Mathias Madsen overtager som cheftræner

Skjern Håndbold skifter træner

Skjern Håndbold har valgt at stoppe samarbejdet med cheftræner Henrik Kronborg med øjeblikkelig virkning. Mathias Madsen er blevet udnævnt til at overtage ansvaret som cheftræner, med en kontrakt der løber frem til sommeren 2027.

En frisk start for Skjern Håndbold

Efter en udfordrende sæsonstart præget af skader og mangel på sportslige resultater, har klubben besluttet at tage konsekvensen og starte på en frisk. Mathias Madsen skulle oprindeligt have overtaget som cheftræner fra sommeren 2024, men på grund af de nuværende udfordringer har klubben valgt at fremskynde dette samarbejde. Dette blev meddelt af sportsdirektør Thomas Klitgaard.

En hyldest til Henrik Kronborg

Direktør for Skjern Håndbold, Carsten Thygesen, udtrykte sin beklagelse over ophøret af samarbejdet med Henrik Kronborg, men understregede også at kontinuitet er en vigtig del af klubbens overordnede strategi. Han roste Kronborg for hans grundige og professionelle arbejde i hans over fire år hos Skjern Håndbold.

Forventninger til den nye sæson

Thygesen udtrykte også håb om, at trænerskiftet kan bidrage til at genoplive energien i holdet og bringe dem tilbage til den rigtige ende af tabellen. Mathias Madsen vil stå i spidsen for Skjern holdet for første gang på lørdag, når TMS Ringsted kommer på besøg i Skjern Bank Arena.

Citat fra forfatteren

“Forfatterens navn” udtaler: “Dette er en vigtig tid for Skjern Håndbold. Vi ser frem til at se, hvordan holdet vil udvikle sig under Mathias Madsens ledelse.”

Konklusion

Dette trænerskifte markerer en ny æra for Skjern Håndbold. Med Mathias Madsen ved roret, er der håb om en frisk start og forbedrede resultater i de kommende sæsoner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *