Kritiserer Haaland: Spørgsmålstegn ved hans fodboldfærdigheder.
2 mins read

Kritiserer Haaland: Spørgsmålstegn ved hans fodboldfærdigheder.

Kritiserer Haaland: Spørgsmålstegn ved hans fodboldfærdigheder.

Manchester City og Arsenal spiller uafgjort i Premier League

Manchester City var værter for et opgør mod Arsenal i Premier League søndag, hvor resultatet endte uafgjort. Selvom Manchester City havde muligheden for at tage alle tre point, manglede Erling Haaland effektiviteten til at gøre det.

Få chancer i kampen

Kampen bød ikke på mange chancer. Haaland, den norske angriber, blev effektivt håndteret af Arsenals William Saliba og Gabriel Magalhães. Men i kampens 83. minut, kunne Arsenal-duoen ikke lukke ned for Haaland.

Haaland misser gylden chance

Et hjørnespark blev snittet videre til Haaland, der stod klar ved bageste stolpe. Men angriberen formåede ikke at få ram på bolden. Sky Sports-ekspert Gary Neville var målløs. Ifølge Daily Mail, tog det flere sekunder for Neville at reagere på den brændte chance, hvorefter han udbrød, at det så ud som om, Haaland aldrig havde spillet fodbold før.

City bryder scoringstreak

Det målløse opgør betød, at det var første gang i 57 kampe, at City forlod en hjemmekamp uden at score. Liverpool’s 2-1-sejr over Brighton tidligere søndag betyder desuden, at Jürgen Klopps mandskab rykker op på førstepladsen i Premier League og samtidig skaber afstand til både Arsenal og Manchester City, der nu ligger henholdsvis to og tre point efter.

Forfatterens kommentar

“Dette opgør viser endnu engang, hvor uforudsigelig fodbold kan være. Selvom Manchester City havde hjemmebanefordel og en af verdens bedste angribere i Erling Haaland, lykkedes det ikke for dem at score. Det er et klart tegn på, at ingen kampe i Premier League kan tages for givet,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion

Forfatteren af webstedet konkluderer: “Dette resultat ændrer landskabet i Premier League. Med Liverpool’s sejr over Brighton og Manchester City’s uafgjorte resultat mod Arsenal, er der nu skabt afstand i toppen af tabellen. Det bliver spændende at se, hvordan resten af sæsonen vil forme sig.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *